Haberler

Milaslı Üniversiteliler Bahar Şenliğinde Buluştu

Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulunda düzenlenen 2012 yılı Bahar Şenliği'nde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Geleneksel Bahar Şenlikleri 2012 yılı etkinliği başladı.

Bahar Şenliklerine Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanvekili İlknur Öner, Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı, Milas Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Muğla Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Demir yaptığı konuşmada bahar şenliğinin yoğun geçen öğretim döneminin ardından öğrencilerin dinlenmesi için en büyük fırsatlardan biri olduğunu ifade ederek, aynı zamanda birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşım duygularını en üst seviyeye çıkarmanın amaçlandığını ifade etti.

Doç. Dr. Demir, şenliğe katkılarından dolayı Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve Türk Hava Yolları Milas-Bodrum Havalimanı Satış Müdürü Turan Yardımcı'ya plaket verildi.

Milas Kaymakamı Atçı, öğrencilerle bir arada olmaktan keyif duyduğunu belirterek, bahar şenliklerinin hayırlı olmasını diledi.

Bahar Şenliğinin ilk günü Muğla Üniversitesi Eşli Danslar Topluluğu ve Oktay Ölmez'in solisti olduğu Grup Karya konseri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Üniversitesi Bahattin Atçı Mehmet Balcı Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title