Haberler

Milaslı Minikler İtfaiyeci Oldu

Milas Havva Ersoy Anaokulu Sevgi Çiçekleri Sınıfı öğrencileri, Milas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü gezilerinde itfaiyeci olma deneyimi yaşadı.

Milas Havva Ersoy Anaokulu Sevgi Çiçekleri Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hatice Bilgin eşliğinde Milas Belediyesi İtfaiyesini ziyaret etti. Minik öğrenciler ziyaret vesilesiyle itfaiye çalışmaları hakkında bilgilendirilerek küçük deneyimlerde bulunma fırsatı yakaladı.

İtfaiye personeli tarafından ilgiyle karşılanan minik öğrencilerin öğretmeni Hatice Bilgin, "Çocuklarımızın kendini tehlikeli durumlardan korumak ve bu durumlardan nasıl önlem almak amacıyla itfaiye konusu altında gezi düzenledik. Geziye kalabalık bir öğrenci gurubu ile gittik ve hava şartları çok iyi olmadığı halde Milas Belediyesi İtfaiye Personeli tarafından çok güzel karşılandık. Başta bize ayırdıkları zaman olmak üzere ikramlarıyla ve ilgileriyle bizi şaşırttıkları için okulumuz adına çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Hatice Bilgin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title