Haberler

Milas Tarım Fuarı, Yoğun Katılım ile Açıldı

Güncelleme:

İlçemizde düzenlenen 4. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı bugün saat 11.00 de Milas Fuar Alanı'nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sırasıyla, Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Tolga Çandar, Nurettin Demir ve Muğla Vali Vekili Ahmet Ali Barış konuşmalarını yaptılar. Yapılan açılış konuşmalarının ardından Muzkat-Der davul zurna ekibi eşliğinden Mifad zeybek gösterisi gerçekleşti. Davul zurna eşliğinde ki yöremiz zeybek oyunu sonrasında 4. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılış kurdelesi kesilerek, fuara start verildi.

Açılış katılımının son derece yüksek olduğu fuarda, 137 firma dört gün süre ile ürün ve hizmetlerini sunacak. 4. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 28 Şubat 3 Mart tarihleri arasında açık kalacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muğla Üniversitesi Muhammet Tokat Zeki Erdoğan Milas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title