Haberler

Milas'ta Uluslar Arası Çocuk Festivali

Milas Belediyesi ve Milas Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MİLFOLK) işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen Milas Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında ilçemize gelen Azerbaycan, Slovakya, Bulgaristan ve Romanya uyruklu öğrenciler Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ı ziyaret etti.

Milas Belediyesi ve Milas Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MİLFOLK) işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen Milas Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında ilçemize gelen Azerbaycan, Slovakya, Bulgaristan ve Romanya uyruklu öğrenciler Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında öğrenciler ülkelerinin yöresel el ürünlerini Başkan yardımcısı Zeynep Mat'a hediye ettiler. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette öğrenciler ilgi odağı oldular. Ziyaret sırasında açıklama yapan Zeynep Mat, "Bu yıl ilki düzenlenen Festivalin coşku içinde geçeceğine inanıyorum. Milas ve Kültürümüzü tanıtmak amacıyla bu tür festivallerin düzenlenmesi çok önemli. Önümüzdeki yıllarda festivalin kapsamını genişleterek daha fazla katılım sağlamak için çalışacağız. Bu festivalin düzenlenmesinde büyük emeği olan MİLFOLK derneğine ve Başkanı Oğuz Yiğit'e teşekkür ediyorum" dedi

Festival kortej yürüyüşü ile start aldı. Milas Belediyesi Hizmet Binası önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü, Atapark'ta sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Bulgaristan Azerbaycan Slovakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title