Haberler

Milas'ta Okulun Duvarları Yıkılınca Öğrenciler Mağdur Oldu

Muğla’nın Milas ilçesindeki Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu’nun sınır duvarlarının bulunmaması, öğrencilerin güvenliğini tehdit ediyor.

Muğla'nın Milas ilçesindeki Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu'nun sınır duvarlarının bulunmaması, öğrencilerin güvenliğini tehdit ediyor.

Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu'nda okuyan öğrenciler, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına başlarken okulda bir sürprizle karşılaştı.

Okula yakın yürütülen bir inşaattan dolayı, okulun sınır duvarlarının yıkılması öğrencilerin güvenliğini tehdit etmeye başladı. Okulun ön bahçesinin sınır duvarının yıkılması durumu ise öğrenci velilerini endişeye düşürdü.

Çocuklarının güvenliğinden endişe duyan veliler, "Milas İlçe Müftülüğü tarafından yazın yürütülen inşaat nedeniyle okulun sınır duvarı yıkılmış. Yeni eğitim yılının ilk gününde karşılaştığımız manzara ile şoka uğradık. Okulun sınır duvarı komple yıkılmış bir haldeydi. Çocuklarımız bahçede oyun oynuyor, teneffüste geziyor. Okuldan dışarı çıksalar ya da art niyetli bir kişi gelse, bu durum faciaya neden olabilir" diye konuştular.

Milas Belediyesi'nin duvarı yapma sözü verdiğini belirten veliler, "Veliler olarak tüm mercilere başvurduk. Milas Belediyesi, bize duvarların yapılacağı sözünü verdi. Güvenlik için okulun duvarlarının olması çok önemli. Bizim çocuklarımız burada okuyor. Ancak verilen sözlere rağmen hala değişen bir şey olmadı. Duvarı yapmak, 1 günü almaz. Ama yapılmayan her gün çok büyük tehlike demektir. Yetkililere sesleniyoruz, okulun duvarlarının bir an önce yapılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title