Haberler

Milas MHP'de Başkan Şimlek Adaylığını Açıkladı

Milas MHP'nin 7.olağan kongresi için mevcut İlçe Başkan Mehmet Ali Şimşek, adaylığını açıkladı.

Milas MHP'nin 7. olağan kongresi için mevcut İlçe Başkan Mehmet Ali Şimşek, adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek, 7. dönem için ilçe başkanlığına adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.

Başkan Şimşek, kurumsal olarak MHP'de tek adaylı bir kongrenin düşünüldüğünü ancak, Osman Temür'ün adaylığını da parti içi demokrasi için desteklediklerini ifade etti.

8 ay boyunca genel merkez ataması ve 3 yıldır da kongre desteğiyle görev yaptığını sözlerine ekleyen Şimşek, "Allah nasip ederse 3 sene daha delegelerimizin desteğiyle görevimi sürdürmek istiyorum. Kongrede aday olacak kişiyi ilerleyen yıllarda zor şartlar bekliyor. Tüm Milliyetçilerin okyanus ötesinden tutunda birçok yerde düşmanları var. Partim için bu güne kadar her zaman çalıştım. Bu güne kadar ocak başkanlığından tutunda, belediye başkan adaylığı, ilçe başkanlığı gibi birçok görevde bulundum. Umarım yapacağımız kongre sonrasında kazanan MHP olur. Görev sürem içinde Cumhuriyet tarihinde ilk kez MHP Milas'ta meclis üyesi çıkardı. Bir il genel meclis üyesi çıkardık." dedi.

Partisinin Türkiye genelinde yüzde 13 oy aldığını, Milas ortalamasında ise bu durumun yüzde 16 şeklinde gerçekleştiğine vurgu yapan Şimşek, görevi devraldığında 450 olan üye sayısının 4 bin 500'e çıktığını kaydetti.

Ülke gündemine ilişkin görüşlerini aday olma nedeniyle bağdaştıran Başkan Şimşek şu ifadeleri kullandı;

"Cumhuriyet tarihinde ilk kez Atatürk'ün gençliğe hitabesinin tartışmaya açılmasından dolayı yeniden adayım. Ulusal Kurtuluş Savaşımızdan doğan kazanımlarımızın yok olmaya başlamasından dolayı yeniden adayım. Ülke topraklarımızın ayaklarımızın altından kayıp gitmesinden dolayı adayım. Hukukun olmadığı yerde demokrasinin olmayacağına inandığım için adayım. Kıbrıs'ta yapılan kirli pazarlıkları gördüğüm için adayım. Ezanın susmaması, bayrağın inmemesi için adayım. Şahsi olarak hiçbir beklentim yok." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Ali Şimşek Milas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title