Haberler

Milas Dörtyol Gençlikspor'dan Nezaket Ziyareti

Muğla Mahalli Liginin köklü kulüplerinden Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü yönetim kurulu bugüne kadar kulübe önemli katkıları olan Belediye Meclis Üyesi Şakir Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Muğla Mahalli Liginin köklü kulüplerinden Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Ergin, takımın Kondisyoner Hocası Zarife Turgut ve Salon Sporları Sorumlusu Gülten Özel, bugüne kadar kulübe maddi manevi önemli katkılarda bulunan Belediye Meclis Üyesi Şakir Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Aynı zamanda 30 Mart Yerel seçimlerde Belediye Meclisi üyesi seçilen Özdemir'i tebrik eden yönetim kurulu üyeleri, kulübe bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı da teşekkür etti.

Yapılan nezaket ziyaretinden ötürü memnuniyetini ifade eden Özdemir, yerel takımlara olan desteğin önemli olduğunu vurgulayarak, Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübünün her zaman yanında olacağını ve yardımlarını esirgemeyeceğini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

şakir özdemir Dörtyol Muğla Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title