Haberler

Milas Çarşı'dan Alkışlanacak Kampanya

Beşiktaş’ın taraftar grubu Milas Çarşı, sokak hayvanları için kentin 20 noktasına suluk yerleştirdi.

Beşiktaş'ın taraftar grubu Milas Çarşı, sokak hayvanları için kentin 20 noktasına suluk yerleştirdi. Beşiktaş taraftar grubu Milas Çarşı, sokak hayvanları için örnek bir kampanyaya imza attı.

İlk olarak "Bir kap su" olarak şekillenen kampanyanın daha gelişmişini Beşiktaşlı taraftarlar hayata geçirdi.

Kendi imkanlarıyla satın aldıkları 20 adet suluğu, Milas'ta Cumhuriyet, Hayıtlı, Aydınlıkevler, Hacı İlyas, Gazi Paşa mahallelerindeki parklar ağırlıklı olmak üzere yerleştiren Çarşı grubu üyeleri, sokak hayvanlarının yaşam gereksinimlerinden olan su ihtiyacını bir nebze de olsa karşılamış oldu.

Bu tür projelerin Beşiktaşlı olmanın gerektirdiği sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirildiğini belirten Çarşı üyeleri, "Yazın sıcak günlerinde su bütün canlılar için temel ihtiyaçken biz de üzerimize düşeni yapmak istedik. "Susuyorum Söyleyemiyorum" projesiyle bu duruma dikkat çekmeye çalışırken, gönüllülerimizle topladığımız para sonucu 20 adet suluğu ilçemizin çeşitli noktalarına yerleştirdik. Vatandaşlarımızdan, doğal yaşamın bir parçası olan sokak hayvanlarımızın ihtiyaçları için kurduğumuz bu sisteme sahip çıkmalarını, zarar vermemelerini, zarar verenleri güvenlik güçlerine bildirmelerini ve boş gördükçe damacanaları doldurmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Çarşı grubu, benzer sosyal projelere devam edeceklerini aktardı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title