Haberler

Milas-Bodrum'dan Ural Havayollarının Moskova Uçuşları Başladı

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı, Ural Havayollarının Moskova uçuşlarına ev sahipliği yapıyor.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas- Bodrum Havalimanı, Ural Havayollarının Moskova uçuşlarına ev sahipliği yapıyor.

TAV Havalimanları açıklamasına göre, Milas- Bodrum Havalimanından Rusya merkezli Ural Havayollarının Moskova Domodedovo uçuşları başladı. Bugün saat 12.00'de Airbus A321 ile gerçekleşen ilk uçuş için apronda su takı töreni yapıldı.

Bodrum'a gelen 200 yolcu ve uçuş ekibi TAV Milas Bodrum yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Bodrum uçuş ağına yeni katılan Ural Havayollarının ilk uçuşunu kutlamak için kokteyl düzenlendi.

Ural Havayolları, 25 Ağustos-16 Ekim 2016 tarihleri arasında perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada üç gün Milas-Bodrum ve Moskova Domodedovo arasında karşılıklı direkt uçuşlar düzenleyecek.

Milas-Bodrum Havalimanından iç ve dış hatlarda toplam 53 havayolu şirketiyle 26 ülkede 80 destinasyona uçuş gerçekleşiyor. Milas-Bodrum Havalimanı 2015 yılında 3,9 milyon yolcuya hizmet sunarken, 26 binden fazla uçuşa ev sahipliği yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Milas Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, şunları kaydetti:

"TAV Havalimanlarının Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas–Bodrum Havalimanı işletmesini devralmasıyla birlikte Bodrum'da uçuş ağının genişlemesi için yoğun çalışmalar başlatıldı. Bodrum'da özellikle yurt dışı direkt uçuşların artırılması için yerel yönetim ve STK'larla iş birliği içinde tanıtım çalışmaları sürdürüyoruz. Bodrum'un uçuş ağına yeni katılan Ural Havayolları ile Moskova Domodedovo uçuşlarının başlaması çalışmalarımızın sonuç verdiğini gösteriyor. Uçuş ağımızı büyüterek bölge turizmini desteklemeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Moskova Bodrum Rusya Milas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title