Haberler

Mikrofonu Alan İçini Döktü

Cephede yer alarak tarihe adını yazdıran, evinde çocuklarına anne, eşine hayat arkadaşı olan, günümüzde ise iş yaşamında varlıklarını hissettiren kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Adana’da bir başka coşkuyla kutlandı.

Cephede yer alarak tarihe adını yazdıran, evinde çocuklarına anne, eşine hayat arkadaşı olan, günümüzde ise iş yaşamında varlıklarını hissettiren kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Adana'da bir başka coşkuyla kutlandı. Ünlü isimler Oya Aydoğan ve Pakize Suda'nın konuk edildiği Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki söyleşi ve imza günü büyük ilgi gördü.

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz ismi oyuncu Oya Aydoğan ile gerçekleştirdiği televizyon programlarıyla adından sıkça söz ettiren programcı ve köşe yazarı Pakize Suda, Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluştu. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı etkinliğe, kadınların yanı sıra erkekler de katıldı.

ÜNLÜ YA DA EĞİTİMLİ DE ŞİDDET GÖRÜYOR

Kendileri için hazırlanan platformda halkı selamlayan Oya Aydoğan ve Pakize Suda, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladıktan sonra, geçtiğimiz aylarda hunharca öldürülen Özgecan'ın unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini söylediler. Kadın cinayetlerinin artık son bulması ve şiddetin her türlüsünün önlenmesini isteyen ünlü ikili, ünlü ya da eğitimli olmanın da şiddetin önüne geçmediğine vurgu yaptılar.

Aydoğan ve Suda, kadınların kendilerine şiddet uygulanmasına izin vermemeleri gerektiğini belirterek, bu durumun çocuklarda da travma etkisi yarattığının unutulmaması gerektiğini söylediler. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan ünlü ikili, mikrofonu uzattıkları vatandaşların da konuyla ilgili görüşlerini açıklamalarını istediler.

SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Bu arada, yoğun kalabalık arasından sıyrılarak, platformun önüne gelen Mustafa Öğüt adlı bir müzisyen genç, sevdiği genç kız için pankart açtı. "Huysuz, sinirli, asabi, Ortadoğu ve Balkanların en büyük solisti aşkınım. Serap'ım benimle evlenir misin?" yazılı pankart tüm katılımcıları şaşırttı. Oya Aydoğan, genci platforma davet ederek, sevdiği genç kızı da yanına almasını istedi. Alışveriş yaptığı belirtilen Serap Sonkur da bulunarak, sahneye getirildi. Şaşkınlık ve sevinci aynı anda yaşayan genç kızın önünde diz çöken Mustafa Öğüt, "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Yaşadığı şoku üzerinde atamayınca konuşamayan genç kızı uyaran Oya Aydoğan, "Evet mi? Hayır mı?" dedi. Genç kız da "Evet" diyerek, sevdiği gencin boynuna sarıldı.

İMZA DAĞITTILAR, ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

"Dünya Kadınlar Günü"nde iki ünlü kadın olarak, Adanalılarla bir araya gelen Oya Aydoğan ve Pakize Suda, söyleşinin ardından sevenlerine imza dağıtıp anı fotoğrafı çektirdiler. Sevdikleri iki ünlüyü yakından görme ve sohbet etme fırsatı bulan ziyaretçiler, sahnenin önünde uzun kuyruklar oluşturarak, unutamayacakları anılarını cep telefonlarının kameralarını kullanarak ölümsüzleştirdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oya Aydoğan Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

selen:

mutlu olun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title