Haberler

Mikrodünyaya Yolculuk Etkinliğinin 2.'si Başladı

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Mikrodünyaya Yolculuk” projesi etkinliğinin ikincisi, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde başladı.

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Mikrodünyaya Yolculuk" projesi etkinliğinin ikincisi, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nde başladı.

Anadolu İmamhatip Ortaokulu ve Boğaziçi Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı "Mikrodünyaya Yolculuk" etkinliğinin proje yürütücülüğünü yapan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serpil Uğraş, etkinlikler kapsamında deneyler, drama gösterileri, doğa gezileri ve sanatsal etkinliklerin düzenleneceğini belirterek, mikroorganizmaların doğadaki işleyişleri, faydaları, zararları, probiyotikler, bağışıklık sistemi ve tedbirli antibiyotik kullanımının önemi konularında katılımcıların bilgilendirileceğini ifade etti.

Üniversite ve diğer eğitim kuruluşlarından 17 eğitmenin, 40 öğrenciyi gruplar halinde bilgilendirme eğitimine alacağı "Mikrodünyaya Yolculuk" projesi etkinlikleri, 29 Temmuz 2016 tarihinde katılımcılara sertifika verilmesiyle son bulacağı belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title