Haberler

Mika Tur 2013 Yılının En Başarılı Turizm Firması Ödülünü Aldı

Güncelleme:

Uluslar arası Radyocular Birliği'nin düzenlediği '6. Alkışı Hak Edenler Ödül Töreni'nde 2013 yılının en başarılı turizm firması ödülü Mika Tur'a verildi.

Ödülü Mika Tur adına Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Kuş aldı.

Bülent Kuş 'Bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, yüzde 55'lere varan büyüme hızı ve yeni yatırımları turizm sektöründe ilk sıralarda yer alan Mika Tur, yeni açtığı 5 şubesi ile 560 şubeye ulaşarak büyümeye devam edeceklerini belirtti.

İzmir Bostanlı, İstanbul Kozyatağı ve Kadıköy, Ankara Hoşdere ve Dikmen şubeleri ile 13 merkez ofis sayısına ulaşan Mika Tur, 96 adet franchise ofis ve sistem acentaları ile toplamda 560 şube sayısıyla turizm sektöründe geniş kitleye hizmet vermek üzere yatırımlarına devam ediyor.

Yeni açılan şubeleri ile daha çok tatilciye hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Mika Tur ve tatilbudur.com Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Kuş 'Tatil kesinlikle lüks tüketim değil , tatil herkes için ihtiyaçtır.Biz Mika Tur ailesi olarak tüm tatilcilerin bu ihtiyacını en uygun koşullarda ve kolay ulaşabilecekleri şekilde karşılamak istiyoruz. ' diyor.

560 noktada şube hizmetiyle tüketiciye ulaşmasının yanı sıra geniş ürün yelpazesine sahip Mika Tur, internet portalı tatilbudur.com
ile de günde 100.000 aşkın kişiye ulaşarak tatillerini planlamalarına yardımcı oluyor.

Bireysel ve kurumsal hizmetlerde tatilcilerin tüm isteklerine yanıt vererek yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonlarından, yurt içi ve yurt dışı tur paketlerine, eğitim araştırma gezilerinden, kongre – seminer organizasyonlarına, yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinden mavi tura kadar çok geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

İnternet portalı ve 444 0 484 çağrı merkezi ile kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası, misafir memnuniyeti felsefesiyle büyüme hedeflerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Kadıköy İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title