Haberler

Mihrunisa Hatun, Hürrem Sultan'ın Karşısında Boğazını Kesti

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'ın 125. bölümünde Şehzade Mustafa'nın eşi Mihrunisa Hatun, kocasının ve çocuğunun katledilmesine dayanamayarak boğazını kesti.

Muhteşem Yüzyıl'ın son bölümünde, yine izleyiciyi ekrana kilitleyen bir sahne vardı. Mihrunisa Hatun eşi Şehzade Mustafa'nın öldürülmesine dayanamayarak Hürrem Sultan'ın karşısında boğazını kesti.

NEFES KESTİ

Star TV'nin izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinin 125. bölümü yine nefes kesti. Çarşamba ekranlarının fenomeni olan dizide Hürrem Sultan tüm ihtişamıyla oğlunun acısını yaşayan Şehzade Mustafa'nın annesi Mahidevran'ın karşısına çıkıyor. Mahidevran Sultan karalar içinde acısını yaşarken Hürrem Sultanı karşısında görünce dizide her zaman yaşanan gerilim başlıyor.

"YOLU AÇIN" EMRİ

İkilinin gergin karşılaşması esnasında Şehzade Mustafa'ya duyduğu aşkın karşılığında eşinin ölümüyle sarsılan Mihrunisa Hatun elinde hançerle tükenmiş bir halde ortaya çıkıyor. Hürrem Sultan'ın korumaları Sultan'a bir şey yapacağını düşünerek kalkan oluşturuyor ancak Hürrem Sultan yolu açmaları emrini veriyor.

ELİNDE HANÇERLE HÜRREM SULTAN'IN KARŞISINA DİKİLDİ

Hürrem Sultan'ın karşısına elinde hançerle dikilen Mihrunisa Hatun, katledilen eşi Şehzade Mustafa'nın kendisi için anlamını yaşlı gözlerle Sultan'a haykırdıktan sonra hançeri boğazına götürerek hayatına son verdi. Mihrunisa Hatun'un bu hareketi karşısında Hürrem Sultan şok olurken Mahidedevran Sultan'da gelinini kaybetmenin acısıyla yere yığıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Star Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (6)

hüsnümustafa_sahin42@hotmail.com:

Mustafanın eşi kendini öldürmemiştir. Çocuğu ve tüm yakınlarıyla birlikte katledilmişlerdir.

34
1
yanıtYanıtla
cemilcemil@gmail.co:

Basbakan kimistir kesin. Padisahlarimiz boyle acimasiz degildi de evlat kardes farketmez kestirirmezdi at ustunde gevur karilari elde ederdi hemde ganimet olarak desek cildirir koftehoru :))

6
25
yanıtYanıtla
Avniyyildirim@t-online.de:

Cemil. Cikolata yermisin

yanıt0
yanıt0
HAYRETaycaorno_35@hotmail.com:

Padişahlarımız acımasız değilmiydi.. Ben dil tarih mezunu biri olarak azıcık tarih kitabı karıştırmanı tavsiye ederim... Gevur karısı tabire bak onlar insan olarak yaratılmıyor çünkü bu barbarlığa girmiyor çok haklısın gerçekten......

yanıt0
yanıt0
Yafezyyildirim@t-online.de:

Insan tarihine her istedigini soyletebilir cunki oluler itiraz edemezler. C sehabettin,

17
1
yanıtYanıtla
sor bakimfetih-3301@hotmail.com:

bunun yaptığıda enayilik .ne filim çeviririm nede kendimi keserim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title