Haberler

Mihmandar Kızlar Kampta

Güncelleme:

Esenler Belediyesi'nin gençlik projesi Mihmandar üyesi bir grup kız, milli ve manevi diğerleri de idrak ettikleri spor, eğlence ve eğitimle dolu bir kamp yaptı.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü Mihmandar projesi kapsamında gençlerin yaz aylarını değerlendirmek için uyguladığı kamplar devam ediyor. Bu çerçevede Mihmandar üyesi bir grup kız, Samsun Nebiyan Doğa ve İzci Kampı'nda kamp yaptılar. Milli ve manevi değerlerin de idrak edildiği kampta öğrenciler, bir birleriyle dostluk ve arkadaşlıklarını pekiştirdiler, bölgenin coğrafi güzelliklerini keşfetmenin tadını çıkardılar.

SOHBET DE VAR EĞLENCE DE

Gençler kamp süresince; zirve yürüyüşü, havalı tüfek, voleybol, el sanatları gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler. Hocaları eşliğinde milli ve manevi duyguları geliştirici eğitimler de alan kızlar, okçuluk, sokak oyunları, mangala, badminton gibi aktivitelerle vakitlerini değerlendirdiler.Her akşam kamp ateşi yakan mihmandar kızlar, kamp alanında gerçekleştirilen seminerlere katılıp çeşitli filmler de izlediler.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, bu tür etkinliklerin gençlerin hayatlarında unutamayacakları izler bıraktığına işaret ederek, "Her yönüyle dolu dolu kamplar düzenliyoruz. Bu kamplarımızda birinci hedefimiz; vatanını, milletini seven, manevi duygularla mücehhez bir gençlik yetiştirmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esenler Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title