Haberler

Mihalıççık'ta Araç Şarampole Yuvarlandı

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı.

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Sorkun yolu, Namazla bölgesinde meydana geldi. Mihalıççık'tan Sorkun istikametine gitmekte olan Uğur Söğütözü'nün kullandığı 26 FD 691 plakalı otomobil, aşırı buzlanmadan dolayı kontrolden çıkarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada ters dönen araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücü Uğur Söğütözü ile otomobilde bulunan annesi hafif yaralandı. Kazanın ardından çekici yardımı ile döndürülen araç düştüğü şarampolden kurtarıldı.

Süt ticareti ile uğraşan Uğur Söğütözü, sabah saatlerinde yolda aşırı sis ve buzlanma olduğunu anlatarak "Araç aniden kaydı ve yön değiştirdi. Yolun solu çok tehlikeli olduğundan aracın yönünü yolun sağına doğru çevirdim ve araç takla atıp sağa yattı. Araçta annem de vardı. Çok şükür ufak tefek sıyrıklarla kurtardık. Durumumuz iyi. Verilmiş sadakamız varmış" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mihalıççık Eskişehir Söğütözü Sorkun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title