Haberler

Migros'tan Çocuklara Bayram Harçlığı

Migros, bayramın ilk günü MMM Migros, 5M Migros ve Maxi Tansaş mağazalarına bayramlaşmaya gelen çocuklara, bayram harçlığı olarak 5 liralık hediye çeki verecek.

Migros, bayramın ilk günü MMM Migros, 5M Migros ve Maxi Tansaş mağazalarına bayramlaşmaya gelen çocuklara, bayram harçlığı olarak 5 liralık hediye çeki verecek.

Migros açıklamasına göre, 17-30 Temmuz tarihleri arasında bitter, sütlü, fındıklı, fıstıklı badem şekerinden lokum çeşitlerine, paket çikolata ve şekerden açık kilogram şekere kadar müşterilerin, bayramda ikram edebileceği ürünler Migros, 5M Migros ve Tansaş raflarında uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Migros, 5M Migros, Migrosjet, Tansaş mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Club Kart veya Money Club Kart özellikli kartlarıyla bayramlık çikolata ve şeker ürünlerinde tek seferde 40 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, 5 Money, Money Bonus ile ödeme yapanlar ise ekstra 10 Money daha kazanıyor.

Ayrıca, Tansaş mağazalarına bayramlaşmaya giden çocuklara, 5 lira değerindeki hediye çeki verilecek. Çocuklar bu çeki bisküvi, çikolata, oyuncak ve süt alırken kullanabilecek. Money Club Kart aracılığıyla kullanılacak çekler, bayramın birinci günü 13 yaş ve altındaki çocuklara dağıtılacak indirim, 28 Temmuz-3 Ağustos 2014 tarihleri arasında geçerli olacak.

Migros Grubu, HediyeM Kart ile bayramda hediye vermek isteyenler için de bir alternatif sunuyor. Hediye kartlara 5 ile 500 lira arasında değişen tutarlarda yükleme yapılabiliyor. Kartın hediye edildiği kişiler, yüklenen tutar karşılığında diledikleri ürünü alabiliyor. Tüm Migros ve 5M Migros mağazalarında geçerli olan HediyeM Kart ve tüm Tansaş mağazalarında geçerli olan Tansaş HediyeKart'a sahip olmak için Migros, Tansaş ve 5M mağazalarına uğramak yeterli oluyor.

25 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında Migros, Tansaş ve 5M mağazalarından alınacak Joygame fırsat kuponu ile Joygame Wolfteam oyununda yapılacak 25 lira ve üzeri her yüklemeye 50 lira değerinde Wolfteam paketi hediye edilecek.

Tüm Migros, 5M Migros ve Tansaş'lardan 3 liraya satın alınabilecek fırsat kuponunun altında yer alan şifrenin kredi yüklemesi sırasında hediye kuponu alanına girilmesi yeterli olacak. Fırsat kuponuna sahip olmak için kampanya süresince yapılması gereken, Migros, 5M ve Tansaş mağazalarını ziyaret etmek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Migros Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title