Haberler

Migros'ta 23 Nisan Kampanyası

Migros mağazalarında 19 23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncakların fiyatları yarı yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli ürünleri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla bağışlayabilecek.

Migros mağazalarında 19- 23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncakların fiyatları yarı yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli ürünleri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla bağışlayabilecek.

Migros Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Migros, Tansaş, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarında 19- 23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncak, kırtasiye ve çocuk kitaplarının fiyatları yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli satın aldıkları ürünleri TEGV aracılığıyla tanımadıkları çocuklara hediye olarak gönderebilecek.

Müşteriler tarafından, mağazalarda bulunan TEGV kutularına bırakılan oyuncak, kırtasiye ve kitaplar, kampanya sonunda Türkiye'nin değişik illerinde bulunan TEGV etkinlik noktalarındaki çocuklara ulaştırılacak. Migros Grubu, bu kampanya için kurduğu altyapı ve lojistik ağı ile çocuklara paylaşmanın mutluluğunu yaşatacak.

Migros Grubu, ayrıca koleksiyon kart uygulamasını, 23 Nisan bayramına özel olarak yeniden başlattı. 10 Nisan-21 Mayıs tarihleri arasında Migros, 5M Migros, MigrosJet veya Sanal Market mağazalarından Money Club özellikli kartlar ile yapılan her 25 lira ve katları tutarındaki alışverişlerde periler, prensesler, arabalar, uçaklar ve daha birçok Disney karakterinin yer aldığı bir adet Disney Paketi hediye edilecek. Paketlerde 2 adet kart ve 1 adet maket yer alacak. Dileyenler, mağazalardan Disney kutusu da satın alabilecek. Kutudan çıkan koleksiyon albümü, eğlenceli oyunlar ve çıkartmalar sayesinde çocuklar kendi Disney dünyalarını oluşturabilecek.

- TinkerBell ve Korsan Periler filmine özel gösterim fırsatı

Ayrıca, 10-23 Nisan tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki Migros, 5M Migros ve Migrosjet mağazalarından Disney karakterli Honeybana Balparmak, Huggies veya Danone ürünlerinden 10 liralık alışveriş yapan Money Club üyesi müşteriler, kasa fişinde çıkan şifrelerle TinkerBell ve Korsan Periler filmine, henüz vizyona girmeden önce çift kişilik rezervasyon yaptırma fırsatı kazanacak.

Mağazalarda ayrıca arabalarla sürpriz oyunlar, kağıt uçak yapma ve uçurma yarışmaları, prenses tacı yapımı, makyaj oyunu, kum boyama, puzzle, oyun hamuru atölyeleri ve daha birçok sürpriz hediyeler de Disney iş birliğiyle Migros ve 5M Migros Mağazalarında çocukları karşılayacak. Etkinlik mağazaları ve tarihleri Migroskoplar ve "www.moneyclubkart.com" internet adresinden öğrenilebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul 23 Nisan Migros Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title