Haberler

Midyatlı Öğrencilerden Suriyeli Sığınmacılara Yardım Eli

Güncelleme:

Mardin'in Midyat ilçesinde Vali Kemal Nehrozoğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Misafirlerimize Yardım Edelim sloganıyla yardım kampanyası düzenledi.

Mardin'in Midyat İlçesi'nde Vali Kemal Nehrozoğlu Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencileri, 'Misafirlerimize Yardım Edelim' sloganıyla yardım kampanyası düzenledi. Okul yöneticileri, öğretmen ve velilerin de destek verdiği kampanyada toplanan yardımları Suriye'den kaçan savaş mağdurlarına gönderildi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Vali Kemal Nehrozoğlu Ortaokulu'nda okuyan 8'inci sınıf öğrencileri, Irak ve Suriye'den kaçıp Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan sığınmacı aileler için başlattıkları ve Şeyhmus İşler, Müdür Yardımcısı Bahri Yusufoğlu ile öğretmenler ve velilerinde destek verdiği kampanyada bir hafta içinde 40 koli giyim malzemesi topladı. Yardım malzemeleri savaş mağdurlarına dağıtılmak üzere Midyat Çadır Kent'teki kamp yetkililerine teslim edildi. Çocukların başlattığı insani yardım amaçlı kampanyanın her aşamasında gönüllü olarak yer aldığını belirten Vali Kemal Nehrozoğlu Ortaokulu Müdür Vekili Şeyhmus İşler, şöyle dedi:

"Bir grup öğrencimiz Irak ve Suriye'den gelen insanların dramından etkilenerek ilçemizdeki çadır kentte barınan ailelere yardım etmek istedi. Bizler de onların bu isteğini geri çevirmedik. Kendi imkanları, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının desteğiyle yaklaşık 40 koliden oluşan çeşitli giyim malzemesi toplandı. Önemle belirtmek isterim ki, bugün burada yapılan bu yardımlar beni çok mutlu etti. Bu yardımın bu kadar gerekli bir şey olduğuna ilk başlarda bende inanmıyordum. Gerçekten de bu insanların her türlü yardıma ihtiyaçları var. Öğrencilerimi böyle bir kampanya başlattıkları için kutluyorum."

Midyat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Mardin Midyat Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title