Haberler

Midyat'ta Aile Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Mardin'in Midyat İlçesi'nde Akıncı çifti arasında çıkan kavgaya, yakınları da karıştı. Çıkan kavgada 19 yaşındaki Mehmet Nuri Akıncı, bıçaklanarak öldü.

Cumhuriyet Mahallesi Batman Caddesi'ndeki evde oturan Zozan ve Selman Akıncı, henüz bilinmeyen bir sebeple dün akşam kavga etmeye başladı. Kavganın duyulması üzerine çiftin yakınları da eve gelerek müdahale etti. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, Selman Akıncı'nın kardeşi 19 yaşındaki Mehmet Nuri Akıncı, çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akıncı, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis bazı kişileri gözaltına aldı.

Polis hastane çevresinde olay çıkmaması için sıkı güvenlik önlemleri alırken, acil servis önüne gelen ölenin yakınları sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı ön otopsi ardından Mehmet Nuri Akıncı'nın cesedi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Midyatmardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Mardin Midyat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mehmet:

allah rahmet eylesin midyatlı kardesşimizden

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title