Haberler

Midyat'ta 20 Üniteli Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Osman Özdemir, hastane bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kurulacağını söyledi.

Kurulacak hastanenin Midyat ile çevre ilçelere ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan, bölgenin en büyük sağlık kurumu olacağını ifade eden Özdemir, Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde hastanenin 2017 yatırım planında yer aldığını belirtti.

Özdemir, kurulacak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin bir zarureti gidereceğini kaydederek, "En yeni tedavi yaklaşımları ve kullanılan en ileri teknolojik cihaz donanımı ile donatılacak. Midyat ve yakın çevremize en üst düzeyde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunacak. Yapılacak iş ve işlemlerin çeşitliliği artacak. Hem hekim sayısında artış olacak, hem de beraberinde protez yapılabilecek düzeye gelecek. Diş ve diş hastalıklarıyla ilgili problemlerin büyük bir bölümünü burada yapabileceğiz. Vatandaşlarımızın başka yerlere gitmesine gerek kalmayacak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sağlık Bakanlığı Midyat Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title