Haberler

Midyat'ta, 12 Gardiyan ve 5 Katip Tutuklandı

MARDİN'in Midyat İlçesi'nde, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 12 cezaevi infaz koruma memuru ve 5 katip tutuklandı.

MARDİN'in Midyat İlçesi'nde, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 12 cezaevi infaz koruma memuru ve 5 katip tutuklandı.

Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında, polis ekipleri, Midyat M Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli 17 infaz koruma memuru ile Midyat Adliyesi'nde 1 zabıt katibi, Dargeçit İlçe Adliyesi'nde 1 zabıt katibi ve 1 mübaşir, Şırnak'ın İdil İlçe Adliyesi'nde görevli 4 zabıt katibi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularından sonra Midyat Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince şüpheliler İnfaz Koruma Memurları Ş.E., E.K., E.D., M.M.D., Ö.A., B.Y., Ö.Ö., Y.A., F.A., A.A., M.Z.B. ve Z.A. ile Midyat Adliyesi'nde görevli bayan zabıt Katibi L.D. ve Dargeçit Asliyesi'nde görevli eşi V.D., İdil Adliyesi'nde görevli zabıt katipleri B.D., İ.G. ve İ.A. tutuklanarak, cezaevine konuldu. 5 infaz koruma memuru, 1 zabıt katibi ve 1 mübaşir ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. - Midyatmardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Dargeçit Şırnak Midyat 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title