Haberler

Midyat Müftüsü Çiçek'e Veda Yemeği

Türkiye Cumhuriyeti Tanzanya Darüsselem Büyükelçiliği Din Hizmetleri Ataşeliği Koordinatörlüğüne atanan Midyat İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek için veda yemeği verildi.

Türkiye Cumhuriyeti Tanzanya Darüsselem Büyükelçiliği Din Hizmetleri Ataşeliği Koordinatörlüğüne atanan Midyat İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek için veda yemeği verildi.

Midyat Müftülük Şefi Mehmet Sabih Gök, Müftülük personeli ve STK temsilcilerinin bir restoranda verdiği veda yemeğinde Çiçek'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Yemekte konuşan Gök, "Müftümüz Muhammed Çiçek, Midyat'ta atanması ile birlikte birçok konuda hizmetleri olmuştur. Hocamızın yeni görev yeri olan Tanzanya Darüsselam Büyükelçiliği Din Hizmetleri Ataşeliği Koordinatörlüğü görevinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Çiçek ise,  kendisi için düzenlenen plaket ve tören için teşekkür ederek, Midyat'ta insan odaklı, insana değer verme esaslı bir hizmet yapmaya ve kurumlarına gelen insanların mutlu bir şekilde ayrılması için çalıştıklarını söyledi.

Gideceği coğrafyada arkalarında güzel bir ses bırakmak için çalışacağını dile getiren Müftü Çiçek, "Bu gittiğimiz coğrafyada Midyat'ın güzelliklerini taşıyacağımızdan eminiz. Gideceğimiz yer Afrika'nın yoksul bir ülkesi. Midyat ilçemizin güzel ismi anılsın diye Midyat Müftülüğü olarak orada bir su kuyusu ve kurs açmayı düşünüyoruz" dedi.

Veda yemeğine, Gercüş İlçe Müftüsü Mehmet Demir, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Müftülük personeli katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Muhammed Çiçek Tanzanya Türkiye Midyat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title