Haberler

Midyat Kaymakamı Tekin'den Esnaf Ziyareti

Mardin'in Midyat ilçesine yeni atanan Kaymakam Hüseyin Tekin, esnafı ziyaret ederek, sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Mardin'in Midyat ilçesine yeni atanan Kaymakam Hüseyin Tekin, esnafı ziyaret ederek, sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Midyat Kaymakamı Tekin, yeni atanması ile birlikte ayağının tozuyla halkla kucaklaşarak esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde inceledi.

Tekin, esnaf ziyareti ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin sıcaklığını bir anne, bir baba şefkatini vatandaşa burada hissettirmek istediklerini söyledi.

"Devletimiz, vatandaşımıza elinden geldiğince hizmet ediyor ve etmeye de devam edecek." diyen Tekin, şöyle konuştu:

"Kapımız, gönlümüz vatandaşlarımıza her zaman açık. Bugünkü ziyaretlerimizde de vatandaşlarımıza ifade ettim, istedikleri zaman gelip burada bizi ziyaret edebilirler. Sağ olsunlar vatandaşımız yeni başlayan mülki amirine, kaymakama bir hayli ehemmiyet veriyor. Yakın coğrafyamızda bugün insanlar farklılıklarından ötürü özellikle Suriye ve Irak'ta din değerleri üzerinden birbirlerine saldırıyor. Bu konuda herkesin Midyat'a iyi bakması gerekiyor. Midyat, farklı etnisite, farklı inançlar ya da mezhepsel farklılıklar, dost, kardeş ve uyum içerisinde yaşadığı bir yer. Midyat halkı bunu başarmış. Midyat'ın geleceğinin daha parlak ve daha iyi olduğunu hep beraber görebiliriz. Türkiye Cumhuriyeti kimsesizlerin kimsesidir."

Kaymakam Tekin'e, Midyat İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim Çiftçi eşlik etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Hüseyin Tekin Mardin Midyat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title