Haberler

Midyat Belediyesi, Dedaş Hizmet Binasını Mühürledi

Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi ekipleri, iş yerinin çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesi ile DEDAŞ Midyat İşletme Şefliği hizmet binasını mühürledi.

Mardin'in Midyat İlçe Belediyesi ekipleri, iş yerinin çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesi ile DEDAŞ Midyat İşletme Şefliği hizmet binasını mühürledi.

Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan DEDAŞ Midyat İşletme Şefliği'ne gelen belediye yetkilileri, şirket iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle binayı mühürledi. Zabıta ekipleri amiri Mahmut Araz, " Midyat Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, DEDAŞ Midyat İşletme Şefliğine ait iş yerinin, 'İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatı' almadan faaliyet gösterdiği tespit edilmiştir. Bu üzerine Belediye Kanunu'nun 9207 sayılı yönetmeliğinin 6 maddesine istinaden kapatmaya yönelik önlem aldık. Dört aydır da bu iş yeri ikazlarımıza rağmen ruhsatı almadı. O yüzden şu anda mühürlüyoruz. İş yerinin mühürlenerek ruhsat alıncaya kadar kapattık" dedi.

MARSU Midyat Şefliği Müdürü M. Emin Özel ise, DEDAŞ binasına gelerek, belediye zabıta amiri Abdullatif Dündar'a ve belediye zabıta ekiplerine destek için geldiği kaydederek, "Mardin Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) ve Midyat belediyeleri olarak birbirimize yardımcı olmalıyız. Halkın susuz kalmaması için birbirimize destek olmalıyız" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Midyat İlçe Belediyesi Bahçelievler Mahallesi Midyat Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title