Haberler

Midilli Belediye Başkanından Başkan Gençer'e Ziyaret.

Güncelleme:

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Yunanistan'ın Midilli Adası Belediye Başkanı Spirnos Galinos, belediye başkan yardımcıları Kostas Artintokis ve Yannis Ampulos'u makamında konuk etti.


Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmede son zamanlarda iki ülke halkı arasındaki yakınlaşma ve Türk turistlerin tatil amaçlı Midilli Adasını tercih etmeleri konuları konuşuldu.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, her iki ülke insanının sürekli birlikte olduğunu, hemen hemen aynı kültürleri paylaştıklarını belirterek, Midilli Belediye Başkanı ve yardımcılarının kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuk Belediye Başkanı Spirnos Galinos da Ayvalık'ın kendiler için çok önem taşıdığını ifade ederek, Ayvalık ile Midilli Adası arasındaki ilişkilerin her zaman sıcak kaldığını ve iki ülke halkının sürekli Ayvalık Midilli arasında seyahay ettiğini söyledi.

Ayvalık ile Yunanistan'ın Midilli Adası arasındaki ilişkiler her geçen gün biraz daha pekişiyor. Midilli ile Ayvalık arasında protokol düzeyinde karşılıklı ziyaretler sıklaşırken, her iki ülke insanının bu durumdan memnun olduğu gözleniyor.
Konuk başkan Galinos, yanında getirdiği Midilli Adasına özgü ürünlerin olduğu bir hediye paketini başkan Gençer'e takdim etti. Ayvalık Belediye Gençer'de konuk başkan ve yanındakilerinse Ayvalık'a has ürünler ve ilçenin tanıtımını içeren bir hediye paketini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Midilli Adası Rahmi Gençer Yunanistan Ayvalık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title