Haberler

Midesine Kelepçe Takdırdıktan Sonra Öldü

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 37 yaşındaki Aykut Okurlar zayıflamak için midesine taktırdığı kelepçe sonrası yaşamını yitirdi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde zayıflamak için midesine kelepçe taktıran Aykut Okurlar kelepçe taktırdıktan bir süre sonra hayatını kaybetti.

MİDE KELEPÇESİ SONU OLDU

İskenderun'da bir beyaz eşya firmasının teknik servisliğini yapan Aykut Okurlar, fazla kilolarından kurtulmak için bir hafta önce Kahramanmaraş'ta bir hastanede operasyonla midesine kelepçe taktırdıktan sonra İskenderun'a döndü. Bir süre sonra rahatsızlanan Okurlar ameliyat olduğu hastaneye gitti ve 16 Nisan'da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Okurlar'ın ameliyat sonrası yaşanan komplikasyon nedeniyle öldüğü belirtildi.

Evli ve 1 kız çocuğu babası Aykut Okurlar'ın cenazesi, dün Kaptan Mehmet Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş İskenderun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

donadodseroin@gmail.com:

aşırı kilolu insanlara kredi kartı verilmezse sorunun bir kısmı çözülür! aşırı kilolu insanların restoranlara girişi de yasaklanmalı!

7
31
yanıtYanıtla
KRALsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Ecel gelmişse herşey bahanedir...Allah rahmet etsin ... Günahlarını Af eylesin.

31
0
yanıtYanıtla
nihatsrg5275@gmail.com:

Allah Rahmet eylesin

29
0
yanıtYanıtla
Mertmert@gmx.de:

yapmayın herkes sizi olduğunuz gibi kabul etsin hiç kimse sağlığıyla oynamasın, biraz az yemek, yeme alışkanlığımızı değiştirmek, olur her şey o zaman daha güzel olur

19
2
yanıtYanıtla
Süleymansuleyman.89@hotmail.com:

Yanlış haber fotograftaki kişi Orhan belli ve ölüm nedeni kalp krizi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title