Haberler

    Microsoft Yeni Lumia 1020 Üstünde Çalışıyor Olabilir

    Kamera konusunda çalışmalara tam gaz devam. O zaman yeni model neden olmasın?

    Hasan Uğur Nayır - -

    41 MP kamerayı Nokia 808 PureView'da görmüştüm. Bundan tam 2 sene önceydi. 2. jenerasyon ise 1 yıl sonra Nokia 1020 ile geldi. Anlaşılan Microsoft bu model telefonların peşini bırakmış değil, en azından ilgili ipucu var. IFA'daki tanıtımlardan sonra çoğu kişi yeni Lumia modellerine odaklanmıştı, jo Harlow ilginç açıklamalarla birlikte bazı planları gün ışığına çıkarmış oldu.


    Harlow, Microsoft'un teknoloji yatırımlarının devam ettiğini onaylerken şunları söyledi:


    "Kamera teknolojisi ve fotoğrafçılıktaki görevimiz sona ermiş değil. Üst düzey görüntüleme için yatırımlara ve araştırmalara devam ediyoruz."


    Aslında bu açıklamada ayrıntı aramıyorum. Ama daha önceki spekülasyonlar için Harlow'un söyledikleri yolu biraz daha genişletiyor. 1020'nin yenisi olabilir mi? Bu açıklama ve eski iddiaları yanyana koyarsak, her ikisi de uyumlu. Yani olabilirliği var. Tabii ki diğer telefonlarda kullanılmak üzere olan teknoloji de olabilir. Seçenekler şimdilik çok, önümüzdeki günlerde en net cevabı alabiliriz.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Microsoft Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title