Haberler

Microsoft, Yeni Android Uygulamasını Yayınladı

Microsoft'ta CEO değişikliğinden sonra meydana gelen rakip platformlara açılma rüzgarı devam ediyor.

Microsoft'ta CEO değişikliğinden sonra meydana gelen rakip platformlara açılma rüzgarı devam ediyor. Microsoft, Android platformu için iklim uygulaması Climatology'i çıkardı.

Microsoft'un yeni CEO Satya Nadella ile birlikte çeşitli platformlara ürün ve hizmetler sunma konusunda daha hızlı ve aktif görünen Microsoft, iOS'tan sonra Android platformu için de yeni bir uygulama yayınladı. Nadella'nın göreve başlamasından sonra uzun süredir beklenen kullanıcıların kullanıma sundu.

Climatology logosu

Küresel iklim şartları

Microsoft Research tarafından geliştirilen ve sunulan uygulama, dünya genelinde belli bölgelerin hava durumlarını vermekten çok, global iklim koşullarına odaklanıyor. Gezegenin farklı bölgelerindeki yağış, sıcaklıklar, güneşlenme süresi gibi bilgiler sağlayan Climatology adlı uygulama, belirli süreler içerisinde bölgelerin iklimsel özelliklerini olduğu gözüküyor.

Climatology ekran görüntüsü

Güncellemeleryakında geliyor

Şuan ki "deneysel" bir deneme olarak tanımlanan uygulamanın ileriki zamanda farklı özelliklerle güncelleneceği de Microsoft Research tarafından verilen bilgiler arasında. Bakalım yakın gelecekte Microsoft Climatology uygulamasında güncel ve kısa süreli hava tahminleri de yer alacak mı?

ASUS MEMOPAD 7 (ME176C) İNCELEME

SURFACE 2 ARTIK SATIŞA SUNULMAYACAK

NOKİA LUMİA 930 SATIŞA SUNULUYOR

TURKCELL, YENİ ÜST YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Satya Nadella Microsoft Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title