Haberler

Microsoft ve Media Markt işbirliği ile eğitimleri devam ediyor!

Güncelleme:

Microsoft Türkiye, Media Markt işbirliğiyle çocuklara parlak bir gelecek armağan etmek için kodlama eğitimlerine devam ediyor.

Media Markt mağazalarında 18-19 ve 25-26 Şubat tarihlerinde yapılacak olan kodlama eğitimlerine 7-12 yaş gruplarındaki çocuklar ücretsiz olarak katılabiliyor.

Teknoloji tüketenden, teknoloji üreten ve ihraç eden bir konuma gelmenin ancak eğitim ve katma değer yaratan ekonomiye yatırımla mümkün olduğu inancıyla yola çıkan Microsoft Türkiye'nin kodlama eğitimleri devam ediyor.

Avrupa'nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi Media Markt ile işbirliği yapan Microsoft Türkiye, kodlama eğitimlerini Media Markt mağazalarına taşıyor. 18-19 Şubat tarihlerinde Marmara Forum ve Viaport, 25-26 Şubat tarihlerinde Bayrampaşa ve Ümraniye Media Markt mağazalarında gerçekleşecek olan 1 saatlik eğitimlere ücretsiz olarak katılınabiliyor.7-12 yaş aralığındaki çocukların yararlanabileceği eğitimlerde katılımcılara kodlama konusunda bilgi verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Microsoft Türkiye Media Markt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title