Haberler

    Microsoft'un Akıllı Bilekliği Band Duyuruldu

    Microsoft, merakla beklenen akıllı bilekliğini nihayet duyurdu.

    Furkan Yaldız - -

    Yazılım devi Microsoft'un uzun zamandır akıllı bileklik üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Bugün gelen resmi bilgiler ise Microsoft'un giyilebilir pazara giriş yaptığının kanıtı oldu. Redmond merkezli şirket, düzenlediği etkinlikte Microsoft Band'ı duyurdu.


    Microsoft'un akıllı bilekliği Windows Phone, Android ve iOS işletim sistemli cihazlar ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Fitness odaklı Microsoft Band adlı cihaz, gerçek zamanlı kalp ritmini ölçebilme yeteneğinin yanı sıra UV sensörü, üç açılı jirometre ve stres düzeyleri gibi 10 tane sensöre sahip. GPS desteği ile birlikte gelen söz konusu bileklikte 100mAh değerinde batarya mevcut. Bu batarya ise 48 saatlik kullanım ömrü sunuyor. Microsoft Band, 1.4 inç büyüklüğünde 310 x 102 piksel çözünürlüğünde TFT ekrana sahip. Bluetooth 4.0 LE bağlantı teknolojisi ile mobil cihazlarla entegre olan bilekliğin, aynı zamanda suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu da belirtelim.


    Microsoft Band, 199 dolar fiyat etiketi ile ABD'de tüketicilerin beğenisine sunuldu. İlerleyen zamanlarda ise ürünün uluslararası pazarlara gelmesi bekleniyor.




    Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Microsoft Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title