Haberler

    Microsoft'tan İki Etkinlik Birden!

    Microsoft, 11 Kasım tarihinde düzenleyeceği sürpriz etkinlik için davetiyeleri dağıtmaya başladı.

    Yazılım devi Microsoft, önümüzdeki Çarşamba günü New York'ta gerçekleştireceği bir etkinlikte çok büyük bir ihtimalle yeni hepsi-bir-arada Surface cihazını görücüye çıkaracak ve ayrıca Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesi Redstone 2'yi de tanıtacak. Firma bu etkinlik için yaptığı hazırlıklara devam ederken, ondan bir hafta sonra, 2 Kasım'da ve yine New York'ta gerçekleşecek başka bir etkinlik için de davetiyeler göndermeye başladı.

    26 Ekim'deki etkinliğin aksine bu etkinliğin odak noktasında Office yazılımları yer alıyor. Söz konusu etkinlik bu anlamda oldukça önemli, zira Microsoft en son 2014 yılında büyük bir Office etkinliği düzenlemiş ve iPad için Office desteğinin duyurusunu yapmıştı.

    VentureBeat'te yer alan rapora göre bu defa Microsoft CEO'su Satya Nadella ve Office'ten sorumlu başkan yardımcısı Kirk Koenigsbauer "işbirliğinin değişen doğasını ve daha fazlasını başarmak için her bir ekibe nasıl daha da güç katabileceklerini tartışacak." Microsoft tarafından ima edilen şeyin, Eylül ayının başından beri söylentisi ortalıkta dolaşan Skype Teams olduğunu tahmin ediyoruz.

    Diğer yandan New York'un önümüzdeki haftalarda teknoloji etkinlikleri açısından oldukça sağlam bir takvime sahip olduğunu da ekleyelim. Yukarıda bahsettiğimiz iki önemli Microsoft etkinliğinin yanında şehir aynı zamanda 16-17 Kasım'da gerçekleşecek Connect() adlı geliştirici etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Microsoft New York Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title