Haberler

    Microsoft Band Akıllı Bileklik Satışa Çıkıyor

    Teknoloji devi Microsoft'un akıllı bilekliği Microsoft Band, erken bir uygulama sızıntısından sonra bu hafta piyasaya çıkıyor.

    Teknoloji devi Microsoft'un akıllı bilekliği Microsoft Band, erken bir uygulama sızıntısından sonra bu hafta piyasaya çıkıyor.

    Daha önceki hafta Microsoft'ın giyilebilir teknoloji ürünü hakkında bazı sızıntılar duymuştuk. Bu söylentilere göre Microsoft akıllı saatini birkaç hafta içinde duyuracaktı. Ama dün gelişen bir uygulama güncellemesi ile firmanın ürünü hakkında biraz erken bilgi sahibi olduk. Buna göre akıllı saat değil, "Microsoft Band" isminde bir akıllı bileklik ile karşı karşıyayız.

    Henüz cihazın kendisi çıkmadan, Google Play, iTunes AppStore ve Windows Phone Store'da uygulaması çıktı. Bu uygulama üzerinden alınan bilgilere göre Microsoft Band cihazı bazı akıllı saat özelliklerine sahip gelişmiş bir bileklik. Nike'ın FuelBand ürününe benzeyen ürün, normal aktivite takip bilekliklerinin yaptığı tüm işlevlere sahip. Bunlar arasında nabız ölçme, adım ve uyku düzeni takip etme, kalori yakımı kontrol gibi özellikler var. Üzerindeki kızılötesi sensör ile güneşin cildinize etkisini de kontrol edebilecek.

    Microsoft Band ayrıca akıllı saatlerin sahip olduğu sesle kumanda (kişisel dijital asistan Cortana kullanılıyor), e-posta ve mesaj uyarılarını gösterme, hatırlatma ve sesli not alma gibi çeşitli yeteneklere de sahip. Ayrıca uygulama mağazalarına çıkan yazılıma bakılırsa, istediğiniz mobil işletim sistemi ile de çalışıyor. Üzerinde GPS de olduğu için, telefonunuzu evde bırakıp Microsoft Band ile spor yapmaya çıkabilirsiniz.

    Uygulamasının alelacele çıkışından sonra, Microsoft cihazla ilgili açıklama yaptı ve Microsoft Band'in bugünden itibaren ABD'de piyasada olacağını açıkladı. 199 Dolar fiyata sahip olacak Microsoft band, ilk aşamada bazı mağazalarda sınırlı miktarda bulunacak.

    Microsoft Band'i bulmanız biraz zor olabilir ama onun yerine şu anda piyasada olan Samsung Gear Fit bileklik önerilebilir.

    The post Microsoft Band Akıllı Bileklik Satışa Çıkıyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title