Haberler

Schumacher'in Yaşam Savaşı Servete Bedel

Güncelleme:

Alman pilot, tekrar sağlığına kavuşabilmek için haftada 100 bin sterlin harcıyor.

Fransız Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçiren ve başını taşa çarpan eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumunun düzelmesi için her hafta en az 100 bin sterlin harcandığı öne sürüldü.

100 BİN STERLINDEN FAZLA

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, komadan çıkmasının ardından 16 Haziran'da Fransa'daki Grenoble Hastanesi'nden İsviçre'deki Lozan Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen, ardından geçen ay Lozan'a 30 kilometre mesafede Gland bölgesindeki evine götürülen Alman pilotun tekrar sağlığına kavuşabilmesi için haftada 100 bin sterlinden fazla harcama yapıldığı iddia edildi.

EVE SAĞLIK EKİBİ KURULDU

Haberde, Schumacher'in eşi tarafından 40 yatak odası ve helikopter pisti bulunan yaklaşık 35 milyon sterlin değerindeki evlerine tedavi için gerekli sağlık ekipmanlarının getirildiği belirtildi. 45 yaşındaki pilotun tedavisiyle doktor, hemşire, masör ve diyetisyenlerin de aralarında bulunduğu 15 kişilik sağlık ekibinin ilgilendiği aktarıldı. Alman pilotun fotoğraf ya da görüntüsünün basına sızmaması için çalışanların eve cep telefonları olmadan girdiği ifade edildi.

GEÇEN YIL KOMAYA GİRMİŞTİ

Formula 1'de yedi kez dünya şampiyonluğu yaşayan ve birçok rekora imza atan Schumacher, geçen yıl aralık ayında Fransız Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçirmiş ve komaya girmişti.

Kaynak: AA / Spor

Daily Mail Formula 1 Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

Belçika''lı Memo:

Ben Schumacher''in elbette yaşama dönmesini istiyorum fakat bu haberi okuduktan sonra tuaf duygulara kapıldım. Niye diye sorursanız, farz edin Schumacher''in yerinde normal bir vatandaş olmuş olsaydı bukadar ilgi ve tedavi görebilir miydi? Bence normal bir vatandaşı çoktan kendi haline bırakıp öldürmüşlerdi. Bu dünya zenginlerin dünyası.

16
1
yanıtYanıtla
FIRTIN A:

Boşuna demiyorlar güvenme servetine bir kıvılcım yeter diye. .

12
1
yanıtYanıtla
TOPAL.ALI:

SANKI KENDI CEBINDEN ÖDÜYOR ÖLELERIN KACTANE SIGORTASI VAR SEN BEN BILEMEYIZ ALLAH SIFALAR VERSIN SAYGILAR

13
0
yanıtYanıtla
gsliMobil-ANDROID:

schumacherda olsan ronaldoda olsan hicbiseyin sagliktan daha onemi yok bu hayatta. sagligin olmayinca sokaktaki saglikli kopek olmak bile ister insan.

8
1
yanıtYanıtla
Bülent Yaşar:

İnsanlar yaşamak için para kazanır fakat sağlıklarını kaybettiklerinde kazandıkları paralar sağlıklarını geri getirmeye yetmez, umarım dünya 1. pilotun parası yeterde güzel yarışlar görürüz.

9
0
yanıtYanıtla
Tahsin Efe:

Burai isvicre normal vatadasin basina bir olay gelsede sigorta karsilar ikiz torunlarim sorunlu dünyaya geldi su 2. 5 yasindalar 2 milyon frank para harcanmis tedavi devam ediyor sanirim ilk bir sene eve ögretmen göndereceklermis.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title