Haberler

Michael Krohn-Dehli, Dizinden Sakatlandı

Güncelleme:

Sevilla forması giyen Michael Krohn-Dehli, Shakhtar Donetsk maçında feci şekilde sakatlandı. Danimarkalı futbolcunun diz kapağının üzerindeki kemik dışarı çıktı.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Shakhtar Donetsk, sahasında Sevilla'yı ağırladı.

Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Sevilla'lı Michael Krohn-Dehli, 59. dakikada Konoplyanka'nın yerine oyuna dahil oldu. Danimarkalı futbolcu, yaklaşık 10 dakika sahada kaldıktan sonra oldukça talihsiz bir sakatlık yaşadı.



KEMİĞİ DIŞARI ÇIKTI

Mücadelenin 70. dakikasında orta alanda Shakhtar'lı Facundo Ferreyra'yla girdiği ikili mücadele sırasında bir anda yerde kalan Krohn-Dehli, gözyaşları arasında sağlık ekibini çağırdı. Bu sırada iki takım oyuncuları da büyük panik yaşarken tecrübeli futbolcunun diz kapağının hemen üzerindeki bir kemiğin dışarı çıktığı görüldü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Büyük acı çektiği gözlenen ve oyuna girdikten 12 dakika sonra sedyeyle sahadan ayrılan Krohn-Dehli'nin hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery 90 dakikanın ardından Dehli'nin dizinden ciddi biçimde sakatlandığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

KARAKARTAL:

AMEDSPORA YAPILAN DENSİZLİĞİ KINIYOR, HEPİMİZİN KARDEŞÇE YAŞAMAMIZIN GEREKTİĞİNİ SAVUNUYOR VE ÇARŞI OLARAK AMEDSPORUN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTİYORUZ

5
10
yanıtYanıtla
fucamed:

sen çarşı olamassın çarşı pkk yanında değildir

yanıt1
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

BÜYÜK BEŞİKTAŞLILAR VATANINA İHANET EDEN İNSANLARA NE KARDEŞ DER NEDE ONLARIN YANINDA OLUR. SEN İLK ÖNCE BEŞİKTAŞLI NASIL OLUNUR ONU ÖĞREN SONRA KALK ÇARŞI VE BEŞİKTAŞIN ADINA KONUŞ ''''KARAKARTAL'''' RUMUZLU. . .

5
1
yanıtYanıtla
NERELİ OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ADAM:

Hiç unutmadım seneler önce Trabzonsporun maçını seyrediyordum Büyük Orhanın ayağı kırılmıştı resmen çat diye ses geldi darbeden dolayı o anı hiç unutmadım kötü sakatlanmıştı. Futbolda da tehlikeler var çeştli sakatlıklar oluyor ayak kırılması oldumu dikkat etmişimdir futbol yaşamı bitiyor sporcunun iflah olmuyor bir türlü. Geçmiş olsun diyelim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title