Haberler

Michael Kors "Açlıkla Savaş" İçin Kate Hudson'la İşbirliği Yaptı

Güncelleme:

16 Ekimde gerçekleşecek olan Dünya Yemek Günü bekleyişi içindeyken Michael Kors, markanın küresel açlık ile mücadele kampanyası olan Watch Hunger Stop (Açlıkla Savaş)'ı destekleyen girişimlerini duyurdu.


Şu an 4. yılında olan Hunger Stop United Nations World Food Programme (WFP) ( Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı) ihtiyacı olan çocuklara 13 milyon yemeğin tedarik edilmesini sağladı. Bu sene, açlık olmayan bir dünya oluşturmak için birçok yol var. Herkes yardımcı olabilir.

KATE HUDSON İLE ORTAKLIK

Aktris, yazar, girişimci ve hümanist olan Kate Hudson bir kez daha Açlıkla Savaş için Michael Kors ile birlikte çalışıyor. "Bu önemli konu için Michael Kors ile olan işbirliğime devam etmekten gurur duyuyorum," diyor Hudson. "Hepimiz dünyadaki çocukların sağlıklı, mutlu, güçlü ve eğitimli olmasını sağlamak için sorumluyuz ve hepsi açlığın yok edilmesi ile başlar."

ÖZEL YAPIM AKTİVİTE TAKİP CİHAZI

Bu seneki kampanyanın en önemli parçası Açlıkla Savaş'ı destekleyen özel olarak tasarlanmış olan aktivite takip cihazıdır. Bu eşsiz parça seçili Michael Kors mağazalarında ve MichaelKors.com'da özel olarak satılacaktır. Her satılan aktivite takip cihazına karşılık olarak Dünya Gıda Programına okul öğünlerini desteklemek için 100 öğün bağışlanacaktır. * Michael Kors Erişim koleksiyonunun yeni parçası olan bu cihaz, beyaz sedef yüzeyinin üzerinde bulunan dünya haritası ve deri kayışının üzerine kabartmalı olarak işlenmiş "Watch Hunger Stop" yazısı ile sorunun önemine dikkat çekmek için özel olarak tasarlanmıştır. Michael Kors Erişim aplikasyonu tarafından güçlendirilecek, hedef belirlemenizi sağlayacak, adımlarınızı takip edecek (yakılan kalorileri ve mesafeyi) ve uyku aktivitenizi gözlemleyecek. Şarj edilmesini gerektirmeyen bu takip cihazı iPhone ve Android ile uyumlu olup, fotoğraf çekmenizi, müzik dinlemenizi ve telefonunuzu bulmanızı sağlayan uzaktan kumanda özelliği bulundurmaktadır. Hem erkek hem kadın takip cihazları 145 dolar'dan satılacak, bu erişilebilir fiyat da herkesin kolayca aktivitenin temsilcisi olmasını sağlayacaktır.

AÇLIKLA SAVAŞ SAATLERİ

Özel yapım saatler, Açlıkla Savaş'ın başından beri her satılan saat için Dünya Gıda Programına 100 öğün bağışlayarak aktivitenin önemli bir parçası olmuştur. * Hem tasarımcının ikonik 100 Series saatleri, hem de sınırlı üretim olan Bradshaw 100, yüzeyindeki detaylı dünya haritası ve Michael Kors'un imzası ile birlikte WATCH HUNGER STOP ve "1 SAAT = 100 ÖĞÜN" mesajı bulunmaktadır. Hem kadın hem erkek saatleri dünya çapında seçili Michael Kors mağazalarında ve michaelkors.com sitesinde 295 dolar'a satılmakta.

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN SNAP

Michael Kors Dünya Yemek Gününü belirtmek için 1 Ekimde piyasaya sürülecek olan özel bir Açlıkla Savaş Snapchat filtresi yarattı. Amerika'da, Kanada'da veya İngiltere'de bir Michael Kors mağazasına uğrayarak özel filtre ile snap çektiğinizde Dünya Gıda Programına 25 öğün bağışlanmakta.**

AÇLIKLA SAVAŞ TİŞÖRTLERİ

Michael Kors, bağışlanılması için her yıl yeni bir Açlıkla Savaş tişörtü tasarlar. Bu sene satın alınmaksızın 15-16 Ekim tarihlerinde seçili Michael Kors mağazalarındaki tişörtler bağışlanacaktır. Bunun en iyi tarafı ise, tişörtü giyip #WatchHungerStop etiketi ile paylaştığınızda, Michael Kors tarafından 25 öğün Dünya Gıda Programına bağışlanacaktır.**

MAĞAZADA BAĞIŞTA BULUNMA

Müşteriler Ekim ayı boyunca tüm dünya üzerindeki seçili Michael Kors mağazalarına gelip Dünya Gıda Programına bağışta bulunabilecekler. Sadece 5 dolar bir çocuğun yemek ihtiyacını 1 aylığına karşılamaktadır.

MESAJ İLE BAĞIŞ/ONLINE BAĞIŞ

Yıllar geçtikçe Amerika'daki kullanıcılar mesaj yolu ile online olarak Dünya Gıda Programına bağışta bulunabilecek. Seçili ülkelerde watchhungerstop.com ziyaretçileri direkt olarak Dünya Gıda Programına bağışta bulunabilecekler.

2013'te kurulan Açlıkla Savaş, dünyadaki açlığı sıfıra indirmek için fon ve farkındalık sağlar ve bu toplanan fonlar destek amacı ile Dünya Gıda Programının okul öğünleri programına gitmektedir. Michael Kors 2015'te Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı için Açlığa Karşı Global Elçi seçilmiş, geçmiş Nisan ayında ise açlık krizine dikkat çekmek ve bastırmak üzerine Amerika Dünya Gıda Programı tarafından McGovern-Dole Leadership Ödülüne layık görülmüştür. Michael Kors "Açlık karmaşık bir sorundur, ama basit bir gerçek var ki eğer birlikte çalışırsak, bu sorunu çözebiliriz." diyor ve ekliyor"Açlıkla Savaş Dünya Gıda Programı'nın okul yemekleri programını destekler, dünyanın en savunmasız çocuklarının hayat şartlarını iyileştirir. Bu amaç herkes için önemli olmalı, çünkü hepimiz aynı toplumun bir parçasıyız."

*Michael Kors her satılan Açlık Savaş'ı takip cihazı veya saati için Dünya Gıda Programına 25 dolar bağışlayacaktır.


**Açlıkla Savaş tişörtü ile selfie veya Snapchat Açlıkla Savaş filtresi ile çekilen bir snap = 6.25 dolar = 25 öğün. Bu faaliyetler üzerine Michael Kors, 1,000,000'a varan öğün bağışlayacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birleşmiş Milletler Michael Kors Kate Hudson Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title