Haberler

Michael Bloomberg'den Erdoğan'a: Başarılarınızı Paylaşın

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan ile bir araya gelen Bloomberg Medya Grup Başkanı ve eski New York Belediye Başkanı Bloomberg, Türkiye'yi ve Başbakan Erdoğan'ı övdü.

Başbakan Erdoğan, Trabzon ziyaretinde Bloomberg Medya Grup Başkanı ve eski New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg ile bir araya geldi. Bu özel görüşme Trabzon Valilik Binası'nda gerçekleşti.

SON 12 YILDA DEVRİM NİTELİĞİNDE ADIMLAR

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Trabzon Valiliği'nde basına kapalı gerçekleşen kabul sırasında, Bloomberg, kamu sağlığı, sigarayla mücadele ve yol güvenliği gibi konularda Türkiye'nin son 12 yılda devrim niteliğinde adımlar attığına işaret ederek, bu tecrübenin dünya ile paylaşılması gerektiğine vurgu yaptı.

Bloomberg'in, Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN: NETİCELERİNİ GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

Başbakan Erdoğan'ın ise Bloomberg'e, kamu sağlığı ve sigarayla mücadele gibi konularda gerçekleştirilen icraatlar hakkında bilgi vererek, atılan adımların neticelerini görmeye başlamaktan da mutluluk duyduğunu söylediği kaydedildi.

"TÜRKİYE'NİN FİNANS MERKEZİ HALİNE GELMESİ MEMNUNİYET VERİCİ"

Dünyanın en zenginleri arasında başı çeken Bloomberg'in Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Michael Bloomberg Trabzon Valiliği New York Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

ANKA:

DÜNYA LİDERİ DİYARBAKIRDA YOL AÇAMIYOR.BAYRAK İNDİRİLİYOR BAKIYOR...MUSULDA KONSOLOSLUK ÇALIŞANLARI NEREDE BELLİ DEĞİL....AMA DÜNYA LİDERİ...HIRSLARI YÜZÜNDEN ÜLKE ÇİVİSİ ÇIKMIŞ UMRUNDA DEĞİL.ALLAH İSLAH ETSİN.

17
19
yanıtYanıtla
yorumcu:

Adını buradan duyduğum biri çıkıp erdoğanı övmüş.işe bak ya, bizi aptal sanıyorlar.

5
20
yanıtYanıtla
Şerif Avcıl:

Cumhurhur başkanlığı için reklam şirketi mi tuttular acaba.

14
8
yanıtYanıtla
erdogan !!:

gözümden düsmeye basladin !! senden hersey beklerdim ama bu siyonist, insan düsmani birisiyle görüsmenden sonra sana benden OY YOK !!

6
15
yanıtYanıtla
AHMETahmetrufaibabur@hotmail.com:

Kardeş bence sen şimdiye kadar zaten hiç akpye oy vermedin.Burada safları kekleme çabasındasın.Yoksa akpye oy verenler öyle kolay kolay mhpliler gibi davasını bırakmazlar.anladın :)

yanıt0
yanıt0
...lkj@yahoo.com:

sen ne davasindan bahsediyorsun arkadas !!?? ben simdiye kadar türkiyede oy verecek baska adam olmadigi icin RTE`ye oy verdim... benim ne namazim var nede orucum vede sünni`yim. Benim gibi RTE`ye oy veren bana göre cok vatandas var bu ülkede... ama bu Bloomberg denen seytan ile görüsmesinden sonra secime falan gitmeyecegim artik... Bu arada, insallah RTE Takiyya yapiyordur... ayni siyonistlerin insanlara dost olarak görünüpte kanlarini emdigi gibi...

yanıt0
yanıt0
Efe:

Kim bilir ne kazık atacak bize?!..

14
6
yanıtYanıtla
DD:

BİR TEK ÇAPULCULAR ANLAYAMADI:ddd

11
7
yanıtYanıtla
erdo:

eğer bir yahudi övüyorsa yanlış yoldasın demektir.

11
6
yanıtYanıtla
SELOSEZO@HOTMAIL.COM:

FRANSIZ ÖVÜYORSA NE OLCAK EY DÜRZÜ

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title