Haberler

MHP Yol Haritasını Belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı yaklaşan ilçe kongreleri ve genel seçimler öncesi düzenlediği il istişare toplantısında yol haritasını belirledi.

Acıpayam asfaltı üzerindeki Katipoğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen istişare toplantısına, MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem, Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, belediye başkanları, eski il başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP'nin 2015'te yapılacak seçimlerde başarılı olmak zorunda olduğunu belirterek, "İl Teşkilatımızın görev aldığı günden bu yana devam eden çalışmalarımızın değerlendirilmesi ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan ilçe kongrelerimiz ve il kongremizin başlangıcını ilan etmek ve kongrelerimizin hemen ardından yapılacak olan genel seçimleri öncesi siz değerli dava arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerini alarak gücümüze güç katmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Hepinizin bildiği gibi 12 yıldır iktidarda olan AKP ülkeyi bölünme noktasına getirmiştir. Ülkemiz iç ve dış siyasette hezimete uğramış, ekonomi alanında ise sıfırı tüketmiştir. Bu nedenle Türkiye'nin olmazsa olmazı olan Milliyetçi Hareket ülkenin getirildiği uçurumdan kurtarmak için 2015 seçimlerde tek başına iktidara gelmek zorundadır. Hedefimiz de budur. Bu toplantıdan çıkacak sonuçla tek yumruk olup birlik ve berberlik içerisinde iktidara geleceğimize inanıyorum" dedi.

Türkiye'nin Ülkücü kadrolara ihtiyacı olduğunu ifade eden Ünal, "MHP, kendisini Türkiye'ye adamış gönül erleri ile, dürüst, ilkeli ve yetişmiş kadrolarıyla, milletin değerlerinin bir temsilcisi olarak lider ülke idealine ulaşmayı ülkü edinmiştir. Bu nedenle bize düşen görev, kafa karıştıran akıl çelen, zihin bulandıran zihniyetlerin etki alanına aldırmadan hak bildiğimiz yolda arkamıza bakmadan hızlı adımlarla yürümektir. İnanıyorum ki, burada bulunan ülküdaşlarımın tamamının tek niyeti Müslüman Türk milletine hizmet ederek Allah'ın rızasını kazanmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle gerçekleştirmekte olduğumuz il istişare toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

İl Başkanı Ünal'ın konuşmasının ardından partililer tek tek söz alarak 2015 seçimleri öncesi partinin izleyeceği yol haritası konusunda görüş ifade ettiler. Toplantı İl Başkanı Ferudun Ünal'ın kapanış konuşmasının ardından sona erdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Acıpayam Türkiye Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title