Haberler

Mhp, Yeşiltepe'de Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe’de seçim bürosunu coşkuyla açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Yeşiltepe'de seçim bürosunu coşkuyla açtı.

Seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, büyük bir coşkuyla seçim bürosun açılışını gerçekleştirmekten gururlandıklarını belirterek, bu coşkunun Milliyetçi Hareket iktidarı coşkusu olduğunu kaydetti.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşiltepe seçim bürosunun 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket iktidarına giden yolda hizmet vereceğini belirterek, 8 Haziran'da zaferle çıkmalarını vesile olacağını ümit ettiğini söyledi. Erdem, Milliyetçi Hareketin iktidara giderken Yeşiltepelilerin de iktidar yoluna destek vereceğine inandığını belirterek, mütevazi seçim bürosunun da hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, AK Parti'nin 14 yıllık iktidarına 7 Haziran seçimlerinde milletin son vereceğini söyledi. 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi halkın iktidarının kurulacağını belirten Yıldız, "7 Haziran milat olacak. 8 Haziran'da ülkücü hareketin hükümet olma günün kutlama günü olacak. Tüm milletvekili adaylarımızla birlikte tüm Malatya ve ilçelerini gezdik. Şimdi de arkadaşlarımız ikinci turu atıyor. Bizler de şimdi şehir merkezinde ikinci turu atıyoruz. Biz sizlerden gördüğümüz teveccühle bunu söylüyoruz. Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket iktidarıyla birlikte Allah'ın rahmeti hem Malatya'ya hem de tüm Türkiye'ye eşit, adaletli bir şekilde yağacak" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin ayak seslerini tüm Malatya'nın duyduğunu ve hissettiğini belirten MHP Malatya Milletvekili adayı Hakan Yılmaz, "İşçinin, memurun sesi olmak için geliyoruz. Esnafımızın, emeklimizin sesi olmak için iktidara geliyoruz. Öğrencilerimizin, işsiz genç kardeşlerimizin umudu olmak için iktidara geliyoruz. Bacılarımızın, kadınlarımızın sesi olmak için geliyoruz. Milliyetçi Hareket iktidarında torpil yapan, kayırmacılık yapan bir iktidar olmayacağız. Yapacağımız hizmetleri eşit, adaletli bir şekilde yapacağız. Lütfen bu kötü gidişata artık bir dur diyelim. 7 Haziran'da hep birlikte Türk milletinin üzerine kara bulut gibi çöken AKP'yi gönderelim" diye konuştu.

Seçim bürosu açılışına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, Yeşiltepeliler Dernek Başkanı, Yeşiltepeli mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşiltepe Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title