Haberler

MHP ve BBP'den Kütahya AK Parti'ye Katılım

Kütahya’da, aralarından MHP’li ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 2 eski il başkanının da bulunduğu toplam 28 kişi AK Parti’ye katıldı.

Kütahya'da, aralarından MHP'li ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 2 eski il başkanının da bulunduğu toplam 28 kişi AK Parti'ye katıldı.

Partiye katılımlar sebebiyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel, Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve parti yöneticilerinin katıldığı bir tören düzenlendi.

Törende konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, katılımların, partilerindeki birlik ve beraberliğin daha da güçlendirdiğini ifade etti.

Çetinbaş, "Bilindiği gibi, 7 Haziran seçimleri 'hayır' ve terör siyaseti ile karşı karşıya kaldık. Bence milletçilik her şeye 'hayır' demekle olmaz.Milliyetçilik slogan atıp, el işareti yapmakla olmaz. Milliyetçilik, ülkesini önce bölgesinde sonra dünyada söz sahibi yapmakla olur.Bu arkadaşlarımız, bence MHP Genel Başkanı'nın ülkeye hizmet adına göstermediği bir büyük sorumluluk ve fedakarlık örneği gösterdiler. Kendilerine 'hoş geldiniz' diyorum. 2 Kasım sabahı yeni ve güçlü bir geleceğe uyanmak için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Başkan Çetinbaş, BBP'nin eski iki il başkanı Hüseyin Acar ve Mehmet Sarı ile BBP'nin eski yöneticileri ile MHP'den istifa eden toplam 28 kişinin partilerine katıldığını ifade etti.

7 Haziran öncesi AK Parti'nin önünün kesildiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "17-25 Aralık operasyonlarıyla bazı çevrelerin siyasete müdahale etmek ve yönetmek istediğini dile getiren Özdağ, "Ordu ellerinde, emniyet ellerinde, yargı ellerinde, sermaye ellerinde 100 milyar dolar para Amerika'dan bir uçak kalkacak o adam gelecekti siyaseti dizayn edecekti. Ettirmemek lazım. Sandıkla gelenler sandıkla giderler darbecilerden ne farkın olur o zaman. O zaman kirli ve şantajcı medyadan, sermayederlerden ne farkın olur. Bunu yapmak istediler Türkiye'de ama birileri milletle beraber direndi" dedi.

AK Parti'ye katılan 28 kişinin rozetleri Selçuk Özdağ, Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel, Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Selçuk Özdağ Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title