Haberler

MHP Uşak; "Adalete Hasretiz"

MHP Uşak teşkilatı 1 Kasım Genel Seçim çalışmalarını sürdürürken, yaptıkları açıklamalarla da Uşak gündeminde ses getirmeye devam ediyorlar.

MHP Uşak teşkilatı 1 Kasım Genel Seçim çalışmalarını sürdürürken, yaptıkları açıklamalarla da Uşak gündeminde ses getirmeye devam ediyorlar.

MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtirken, bu günlerde kendilerini üzen ve düşündüren, kimlerle karşı karşıya olduklarını hatırlatan durumlara tanıklık ettiklerini dile getirdi.

Kuruçay açıklamasında şunları söyledi; "Bilindiği üzere Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen sözde çıkar amaçlı suç örgütü davası 15 Ekim 2015 tarihinde sonuçlanmış, bu çerçevede vicdanen çok yaralayıcı bir tablo ortaya çıkmıştır. Söz konusu mahkeme; haklı-haksız, doğru-yanlış, suçlu-suçsuz ayrımını isabetle yapmadan yargılamaya konu olan kişilerin önemli bir bölümüne bol keseden ceza vermiş ve adaletin ruhunu ağır derecede yaralamıştır. Söz konusu dava 2011 yılında Ülkücü kimliği ile bilinen kişilere siyasi itibarsızlaştırma operasyonu olarak hafızalarda yerini almıştır yalnız bilinmelidir ki herkes olan bitenin hukuk sisteminin geldiği durumun farkındadır. Her ne hikmetse milli ve manevi değerlere yönelik hakaretlere, Türk'lüğe yapılan saldırılara, rezil suçlara hukuk sessiz kalmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tarafsız, adil, ahlaklı ve herkesin hakkını gözeten, herkese eşit mesafede olan bir hukuk anlayışına hasret duymaktayız. 1 Kasım seçimlerine az bir zaman kala AKP vekil adayları ve yöneticileri gittikleri yerlerde ve konuşmalarında partimiz aleyhine her zaman olduğu gibi yalan, yanlış yakışıksız ve mesnetsiz söylemlerde bulunmakta. Bizleri de böylesi açıklamaları yapmaya mecbur bırakmaktadırlar AKP vekil adayları ve yöneticilerine sesleniyorum;

Ey hayır edebiyatçıları! Boşuna çırpınıyorsunuz. Yel kayadan ne götürürse hayır edebiyatı da MHP'den onu alıp gider. Bu hayır edebiyatının getireceği sonucu biz söyleyelim: Uşak halkı "Evet!" görüntüsü altındaki "Hayır!" ve kaos tablosundan medet uman, AKP ye dersini 7 Haziran seçimlerinden daha sert bir şekilde verecektir."

MHP'DEN, AK PARTİLİ ADAYA GÖNDERME

MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuraçay'ın hedefinde olan Ak Parti Uşak milletvekili adayı Alim Tunç içinde; "AKP de Uşak halkının olmasaydı da olurmuş deyip gönderdiği adayın yerine gelen Sayın Alim Tunç Bey gelen gideni aratır sözünü aratmayacak çalışmalar yapmakta" ifadesini kullandı. Kuruçay; "Genel Başkanının kendisini Serok Ahmet diye kabul etmesine aldırış etmeden Milliyetçi söylemlere başvurmaktadır. Seçim sürecinde Milliyetçi söylem geliştirmelerine alışık olduğumuz AKP zihniyetinin adayı Tek Bayrak Tek Millet söyleminde bulunup bunu da bilbordlara yansıtmıştır. Uşak halkının gördüğünde hakkında espriler ürettiği Alim Tunç beyde anlaşılan 1 Kasım seçimlerinde yerine geçtiği adayın yanına Ankara'ya işine gücüne geri dönecektir. Biz birçok alanda seçim çalışmalarını sürdürürken görüyoruz ki Uşak kurum müdürlerinden bazıları kamu kurum müdürü olduklarını unutup kendilerini AKP yöneticisi ve üyesi gibi görmekte ve devlet adamlığına yakışmayacak davranışlar içerisine girmektedirler kendilerine siyasi partilere değil devlete hizmet etmelerini öneriyor hükümetlerin gelip geçici devletin devamının esas olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum." - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Kuruçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title