Haberler

MHP Urla Örgütü "Türkiye Mitingi"Ne Katıldı

MHP'nin düzenlemiş olduğu 9 mitingin sonuncusu ve en çok ses getireni "Türkiye" mitingi 9 Kasım Cumartesi günü gerçekleşti.

MHP'nin düzenlemiş olduğu 9 mitingin sonuncusu ve en çok ses getireni "Türkiye" mitingi 9 Kasım Cumartesi günü gerçekleşti. Türkiye'nin her bir il ve ilçesinden akın eden milyonlar miting alanına doldurdu.

MHP Urla İlçe Başkanlığı da kalabalık bir grupla Ankara'da mitinge katıldı. Ankara'ya gidişleri ve dönüşleri büyük bir coşku seline döndü. Ankara'da gerçekleşen mitingden sabaha karşı Urla'ya gelen MHP İlçe teşkilatının kafilesi uykusuzluk ve yol yorgunluğunu hiçe sayarak saygı ve minnet duygularını bir kez daha göstermek için Urla Meydanında Atatürk Büstünün önüne çelenk bıraktı.

Miting ve çelenk koymalardan sonra kısaca konuşan MHP Urla Belediye Başkan Adayı H. Hüseyin Akgül; "Birilerine göre ya Allah'a ya da Atatürk'e tapmalısın. Oysa Allah'a şükür Atatürk'e teşekkür diye bir seçenek var. İşte bu yüzden, biz Yüce Türk Ulusuna Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bahşeden Allah'a şükrediyoruz. ve diyoruz ki Ne Mutlu Türküm Diyene."dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title