Haberler

MHP Tarsus İlçe Başkanı Bodur, Güven Tazeledi

MHP Tarsus İlçe Başkanlığına Ertuğrul Bodur, yeniden seçildi.

MHP Tarsus İlçe Başkanlığına Ertuğrul Bodur, yeniden seçildi.

Aşiyan Düğün Salonunda yapılan 10. genel kurul toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekilleri Ali Öz ve Mehmet Şandır, Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk'ün yaptığı kurulda, faaliyet ve denetim raporları okunarak onaylandı.

Daha sonra sırasıyla MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Milletvekilleri Ali Öz ve Mehmet Şandır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk birer konuşma yaptı.

Tek listeyle yapılan seçimde, 408 delegenin 315'nin oyunu alan Ertuğrul Bodur, MHP Tarsus İlçe Başkanlığına yeniden seçildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Öztürk Ali Öz Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title