Haberler

MHP Sungurlu İlçe Teşkilatından Piknik Etkinliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu ilçe teşkilatı tarafından 1.Piknik etkinliği düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu ilçe teşkilatı tarafından 1. Piknik etkinliği düzenlendi.

Salman Köyü mesire alanında düzenlenen piknik organizasyonuna MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Çorum Milletvekili ve Genel Merkez eski Disiplin Kurulu Başkanı Vahit Kayrıcı, Sungurlu İlçe Başkanı Paşa Öksüz, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Şahiner, belde belediye başkanları, MHP Sungurlu ilçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Piknik etkinliğinde protokol üyeleri mesire alanına gelen partililerle tek tek tokalaşırken, ilçe teşkilatı kavurma ve pilav dağıttı.

Sungurlu İlçe Başkanı Paşa Öksüz bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri piknik etkinliğini geleneksel hale getireceklerini belirterek ileri yıllarda daha güzel organizasyonlara imza atacaklarını söyledi. Öksüz etkinliğin düzenlemesinde ve etkinliğe katılan partililere teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title