Haberler

MHP Söke Teşkilatı'ndan Öğretmen Atamalarına Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı, son dönemde gündemde olan idareci ve öğretmen atamalarına tepki göstererek, atamaların gerçekleşmesinde rolü olan sendikanın sindirme politikası yürüttüğünü ileri sürdü.

Sendikanın hükümetin desteğini arkasına alarak, Söke'deki eğitim kurumlarında büyük bir kıyım yaptığını ileri süren MHP Söke İlçe Başkanı Bülent Demirbaş, "Kendi sendika üyelerinden olmayan eğitim görevlilerine direk olarak ve psikolojik baskı uygulayarak yıldırma, sindirme politikasını sürdüren sendika, öğretmenler, hatta veliler arasında da büyük bir huzursuzluğun doğmasına sebep olmuştur" dedi.

MHP İlçe Başkanı Demirbaş, "Amacı iyi ve Türk milli eğitim amacına uygun bireyler, öğrenciler yetiştirmek olan öğretmenlerimizin ve görevden dolaylı yöntemlerle alınan idarecilerimizin başarısı hiç dikkate alınmamıştır. Sırf partizan düşünce doğrultusunda hareket etmeyi kendilerine ana hedef olarak benimsemiş olan sendika, bu kıyıma devam etmiş ve hala da devam etmektedir. Yetişmiş kaliteli idareci ve öğretmenlerimize akıl almaz baskılar uygulanmaktadır. Amaçları ülkeye yararlı, bilgili, çağdaş Türk kültürünü öğretmek olan öğretmenlerimize reva görülen bu tür muameleyi Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Teşkilatı olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Söke'de var olan eğitim barışını yok ettiniz. Öğretmen camiasını kutuplaştırdınız. Öğretmenlerin çalışma şevk azmini kırdınız. Daha önce yapılan okul müdür atamalarında düzmece komisyonlar kurularak, liyakatsiz, ancak tek özelliği sendika üyeliği olan öğretmenlere, şişirme puanlarla mülakatta yüksek puanlar verildi. Söke'mizdeki bazı okul müdürleri, kendilerine yapılan tüm bu baskılara rağmen dik durmuşlardır. Kendi istedikleri idarecilerle çalışmak istemişlerdir. Biz Söke MHP İlçe Teşkilatı olarak, bu idarecilerimizin onurlu ve dik duruşlarından dolayı kendilerini kutluyor ve tebrik ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bülent Demirbaş Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title