Haberler

MHP Seyhan İlçe Teştilatından İftar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Hamit Ayanoğlu, İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelerin Türkiye açısından çok ciddi tuzak ve tehlikeler içerdiğini söyledi.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf

Kanlı'nın ev sahipliğinde değişik mahallelerde verilen iftar programlarına, Adana'nın en fakir ve en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Sarıyakup Mahallesi ile devam edildi. İftarda MHP Genel Başkan Yardımcısı Hamit Ayanoğlu, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Hamit Ayanoğlu, ülke gündemine ilişkin basına yaptığı değerlendirmede önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin çok yakın çevresinde ve bölgesinde, İslam coğrafyasında yaşanan iç çatışma ve savaşlara atıfta bulunarak, bu gelişmelerin Türkiye açısından çok ciddi tuzak ve tehlikeler içerdiğini vurguladı. Bu manada özellikle komşu ülkelerde meydana gelen çatışmaların ve sonuçlarının ortaya koyacağı faturanın çok ağır olabileceği uyarısında bulunan Ayanoğlu, bundan büyük kaygı duyduklarını ifade etti. Ayanoğlu, "Suriye'de yaşanan olaylar hepimizi üzüyor. Mübarek Ramazan ayındayız ama Müslümanlar ölüyor ve üstelik Müslümanlar birbirini öldürüyor. Bizim İslam dünyası olarak bu oyunlara gelmememiz lazım ama maalesef AKP'nin, mevcut iktidarın yöneticileri bunun farkında değiller" dedi.

Ayanoğlu, MHP olarak Türkiye'nin ve Türk milletinin birliğinin, beraberliğini, kardeşliğinin korunması hususunda her türlü fedakarlığı yaptıklarını, bundan sonra da üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Bu arada, Ayanoğlu'nun öğrencilik yıllarında Sarıyakup mahallesinde kaldığı ortaya çıktı. Çukurova Üniversitesi mezunu olan Ankara doğumlu Ayanoğlu, Adana'nın en eski ve tarihi kimlik taşıyan mahalle sakinleriyle MHP Seyhan'ı bütünleşmiş ve kaynaşmış görmekten mutluluk duyduğunu kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hamit Ayanoğlu Türkiye Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title