Haberler

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt Açıklaması

MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt, "Ülkücü gençlerimize Gezi Parkı olaylarında göstermiş oldukları sağduyudan dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt, "Ülkücü gençlerimize Gezi Parkı olaylarında göstermiş oldukları sağduyudan dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

Fatsa Ülkü Ocakları'nın düzenlediği programa MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun, İlçe başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti. Enginyurt, burada yaptığı açıklamada, ülkenin AK Partili olanlar ve AK Partili olmayanlar kavgasına doğru gittiğini belirterek şöyle konuştu: "Bunu durduracak olan Sayın Başbakandır. Yapacağı şey çok basittir. Vatandaşı sağduyuya davet etmeli ve kendisi de sağduyulu olmalıdır. Ben ülkücü kardeşlerimin uyanık olmalarını akıllı olmalarını tavsiye ediyorum ve Bilge Kağan'ın 'Ey Türk Titre ve kendine dön' dediği gibi titreyip kendine dönmüş bir nesil olarak Türkiye'nin aydınlık geleceğinin mimarı olmalarını istiyorum. Ülkücü gençlerimize Gezi Parkı olaylarında göstermiş oldukları sağduyudan dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum. Zira Türk Milliyetçileri ve ülkücüler enerjilerini Türk milletinin ve Türk bayrağının lehinde olan işte kullanırlar"

Başkan Enginyurt, "Ülkücülerin bir özelliği var. Ülkücüler ne yapacaklarına liderleri ile birlikte karar verirler" diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ülkücüler asla başkalarının yaptığı organizasyonda figüran olmadı, bundan sonra da olmayacak. Onun için ben Fatsa Ülkü Ocakları Başkanımızın şahsında ülkücü kardeşlerime gösterdikleri sağduyudan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülküdaşlarımızın Türk milliyetçilerinin bundan sonra Türkiye'nin geleceği noktasında daha çalışkan daha azimli bir şekilde memleketin meselerine sahip çıkan altın bir nefer olarak mücadele etmelerini öneriyorum. Sayın başbakan maalesef yüzde 50'nin başbakanı olduğunu itiraf etmiş, yüzde 50'yi sokağa çıkma konusunda zor zaptettiğini söylemiştir ve bu Türk halkına yapılabilecek en büyük haksızlıktır." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Enginyurt Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title