Haberler

MHP Ödemiş'te Seçim Bürosunu Açtı

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adayların belli olmayıysa birlikte seçim büroları da açılmaya başlandı.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi adayların belli olmayıysa birlikte seçim büroları da açılmaya başlandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Ödemiş belediye başkan adaylığını açıklayan Mehmet Yılmazer, ilçede ilk seçim bürosunu açan aday oldu.

Ödemiş Üç Eylül Tayyare Parkı karşısında yapılan seçim bürosu açılışına MHP İzmir 1. bölge Milletvekili Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İzmir 2. bölge Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Murat Taşer, MHP Ödemiş Belediye Başkan adayı Mehmet Yılmazer, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karakaş, MHP Kiraz belediye başkan adayı Saliha Şengül, Ülkü Ocakları temsilcileri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer, "Bugün bayram günümüzdür. Bugün Ödemiş'te Ödemişlilere fırsat günüdür. Ödemiş'te temiz belediyecilik anlayışının temelinin atıldığı gündür" dedi.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer de "İzmir 30 ilçesi ve belde köyleri ile birlikte fırsat ayağına gelmiştir. MHP sizlere hizmet vermek için buradadır. Birisi bunların alnı secdeye deyiyor diye oy alıyor, diğeri bunlar cumhuriyetin değerlerine sahip çıkıyor diye oy alıyor. Arkadaşlar bunlar halkımızın duyguları ile buralara geliyorlar. Biz MHP olarak Ödemiş'e İzmir'e ülkemize hizmet etmek vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak vatanımızı, cumhuriyetimizi, bayrağımızı, dinimizi korumak için siyaset yapıyoruz ve karşınızdayız. İzmir'de biri de genel siyaset yapıyor. Biz şunu yaptık biz bunu yaptık. 53 İzmir 35 proje diye geziyor. Arkadaş yerelde siyaset yapalım. 30 Mart'ta herkesi hak ettiği dersi verelim. Ödemiş'ten ses verelim bu ses Hürriyetin, demokrasinin, adaletin sesi olsun" dedi.

"Terör bitsin diyenler Türkiye'yi bitiriyor" vurgusu yapan Oktay Vural da "AKP 11 yıldır ülkeyi yönetiyor. Her geçen gün ülkemiz her anlamda çıkmaza sürükleniyor. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye sokuyorlar. Bundan önce AKP'ye oy vermiş kardeşlerim oyunuzun neler yaptığını bir sorgulayın. Bilin öğrenin gelişen olaylarla ilgili sorguma yapın. Bunlar terör bitsin diyenler Türkiye'yi bitiriyorlar. İşte güneydoğuda PKK ve PYD özerkliğini ilan ettiler. Nerede AKP sözcüleri bu milletin yetkisi nerede? Çözüm süreci barış süreci diyorlar ne olacak bu sürecin sonunda? Ayakkabı kutularında paralar kimin bir sorun. İmar rantı bunlarda belediye başkanın yapmadığını bakanlık yolu ile yaptırıyorlar. Yandaş müteahhitlere peşkeş çekiyorlar. Sorun bacanakları enişteleri ne iş yapıyor diye? Arkadaşlar asrın yüssüzlüğüdür" dedi.

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ise "Bugün Ödemiş'te bir bayram yaşıyoruz. Bu bölge iki kutuplu seçimler arasında sıkışıp kalmıştır. Ziraatçımız, üreticimizin hali ortadadır. Sizlere MHP bir fırsattır. Gelin hep birlikte Ödemişimizi, İzmir'imizi ve ülkemizi yönetelim. İşte adaylarımız sayın Yılmazer ve Sayın Taşer sizlerin yanındadır. Adaylarımıza annenizin aksütü gibi vereceğiniz oylara teslim ediyorum. 31 Mart'ta Ödemiş'te yeni bir şafak sizlerin desteği ile sökecektir" dedi.

Milletvekilleri ve başkan adaylarının konuşmasının ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Taşer Ödemiş İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title