Haberler

MHP'nin Gazetesi: Büyük Bir Oyunu Bozduk

Güncelleme:

MHP'nin yayın organı Ortadoğu gazetesi, Devlet Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı seçimlerindeki tavrını "Büyük bir oyunu bozdu" şeklinde değerlendirdi.

"HDP'yle asla olmaz" diyerek koalisyon kapılarını kapatan Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Deniz Baykal'a destek vermemesi, yüzde 60'lık blokta büyük rahatsızlık yaratmıştı. MHP'ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu gazetesi, Bahçeli'nin tutumunu "Büyük bir oyunu bozdu" şeklinde nitelendirdi.

İşte Ortadoğu gazetesinin sürmanşetinde yer alan o haberden bir kesit;

CHP'nin bir emrivaki ile MHP ve HDP'yi bir araya getirip Meclis Başkanlığı'nı ve AK Parti ile koalisyonu garantiye alma hesabı tutmadı.

AK PARTİ'NİN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

AK Parti'nin "Bize darbe yapmak için CHP, MHP, HDP bir araya geldiler ama güçleri yetmedi." diyebilme hevesi kursağında kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Deniz Baykal Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

xxxMobil-IOS:

Bahçeli, Nerelisin sen doğru söyle. Yeter Artık, yarın seçim olsa şu yaptığından dolayı Aldığın Oyların hepsi küstü gitti

69
1
yanıtYanıtla
Biraz insaf bemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam ne yapsa yanlis diyosunuz bu ne bicim akil bu nebicim vijdan,hadi boluculerin oyle davranmasi normal de ,digerleri ????size ne oluyor

2
61
yanıtYanıtla
4/C ( ne memur ne işçi):

herkes Kürtlerin önünde diz çökecek

20
31
yanıtYanıtla
maratoncumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bahceli chp ve hdp uyup baskanlikta chp verseydi milliyetci tabanindan buyuk bir oy kaybederdi bunlar hep siyasi manevralar .Akp de bunu kullanip mhp oylarini almasini iyi bilirdi.

1
40
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

BAHÇELİ OYUNU DEĞİL KENDİNİ BOZDU. BOŞUNA KILIF ARAMASIN

37
1
yanıtYanıtla
Kim tutar senimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bahceli bir tasla iki kus vurdu,ne hdp-chp tarafinda yer aldi nede AKP tarafinda

1
36
yanıtYanıtla
alperen27:

TÜM ÜLKÜCÜLER ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ VE UYANIK OLMAK ZORUNDADIR. ÇÜNKÜ TÜM OYUNLAR ÜZERİMİZDEN OYNANMAK BİR YANDAN PKK YI MEŞRULAŞTIRMAK İÇİN BİZİ PİSLİĞE BULaştırmak isteyen akape diğer yandan vatanı bölme oyunları bbp mhp elelle gönül gönüle verip bu pislikten yara almadan kurtulmak gerekiyor

10
25
yanıtYanıtla
akrabamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mhp ye Tebrikler. ..şu akar yolunu bulur...hdp türkiyede söz sahibi olacak bir parti değil. ..öyle yüzde 8 .9 larla gel meclis başkanı seç siyaset yap zor...emanet oylarla olmaz ..

2
30
yanıtYanıtla
ANKARA ÜLKÜCÜ HAREKET - DİRİL CENGİZHAN:

BİSMİŞAH, ALLAH ALLAH, HUUU! YOLUMUZ YOLUNUZ, KOLUMUZ KOLUNUZ, DOLUMUZ DOLUNUZ, DİNİMİZ DİNİNİZ, BAŞIMIZ YOLUNUZDA, CANIMIZ UĞRUNUZDA, MALIMIZ TÖRENİZDE KURBAN. GERÇEKLER DEMİNE, PİR GAYRETİNE, YA ALİ, HUUU! TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNDEN AYRILIRSAK, HAİN PKK VE DİĞER HAİNLERİ YOK ETMEZSEK, ŞEHİTLERİN İNTİKAMINI ALMAZSAK, GÖK GİRSUN, KIZIL ÇIKSUN! KENDİ KILICIMIZDA DOĞRANALIM, YER GİBİ KERTİLELİM, TOPRAK GİBİ SAVRULALIM.

24
6
yanıtYanıtla
TU GULA SERİ ÇİYANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bohcelinin tek amaci türk irkini kullanarak koltunu korumak Türkiye batsa umrunda değil bi yasin altina elini sokmaz

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title