Haberler

Mhp'nin Birleştirici Gücü, Isparta'yı Kucaklıyor

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Keçiborlu Şube Başkanı Halil Üstündağ'ın daveti üzerine ziyarette bulundu.


MHP'nin birleştirici gücü olarak ifade edilen Nuhoğlu'nun ziyaretinde Keçiborlu Belediye Eski Başkanı Mehmet Nuri Aydemir, CHP Keçiborlu Belediye Eski Meclis Üyesi Erol Toprak ve çok sayıda genç katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Keçiborlu Şube Başkanı Halil Üstündağ'ın davetini kırmayan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, Atatürk'ün Türk ulusunun geleceğine yön vermiş bir lider olduğuna dikkat çekerek, "Günümüzde ülkede sahip olduğumuz bu tüm modern koşulların temelini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk atmıştır. O yalnızca bizim ülkemizde değil, çok sayıda dünya devletinde tarihe yön vermiştir" diye konuştu.

Atatürk'ün elinde olan tüm yetenekleri ile imkansız kabul edileni mümkün kılmış ve bizlere cumhuriyeti hediye etmiş bir lider olduğunu belirten Nuhoğlu, "O'nun devrinde ve yaşadığı koşullarda başardıklarını başarmak oldukça zordur. Ancak o sahip olduğu eşsiz liderlik ile askerlik becerilerini kullanım imkansız olanı başarmıştır. Günümüzde de bizlere düşen onun hediyelerine sahip çıkarak daima onun ilkelerini ve inkılaplarını yaşatmaktır. Mustafa Kemal Atatürk ölümsüz bir insandır ve Türk gençlerinde yeniden can bulur. Bu sebeple daima onun gösterdiği yolda, onun ilkeleri ile ilerlememiz gerekir. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde, Atatürk'ün kazanımlarını yıkmaya çalışan AKP zihniyetine ve kadrolarına Türk Milleti 'dur' diyecektir" diye konuştu.

Nuhoğlu, daha sonra MHP Keçiborlu İlçe Başkanı Rüstem Burunkaya'yı ziyaret etti. 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde ülkenin geleceği için bütün herkesi Milliyetçi Hareket Partisi'ne davet eden Nuhoğlu, insanımızın barış ve huzur içerisinde yaşayabilmesi için gece gündüz çalışacaklarına dikkat çekti. Nuhoğlu, Senirkent İlçe Başkanı Hasan Özev ve Senirkent Ülkü Ocakları'na da ziyaret ederek, hayır dualarını aldı. Büyükkabaca Belde Başkanı Hakan Aslan'ı da ziyaret eden Nuhoğlu, MHP'yi birinci parti çıkartmak için söz aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kemal Atatürk Keçiborlu Isparta Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

şefik yıldız büyükkabaca:

ziya beyi canı gönülden destekliyoruz basarılarının devamını dilkiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title