Haberler

MHP'nin Bazı İl Teşkilatlarını Kapatması

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, olağanüstü tüzük kurultayı talebiyle imza veren delegelerin, en az imza vermeyenler kadar ülkücü davaya bağlı olduğunu ve ülkücü iradeyi temsil ettiğini belirtti.

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, olağanüstü tüzük kurultayı talebiyle imza veren delegelerin, en az imza vermeyenler kadar ülkücü davaya bağlı olduğunu ve ülkücü iradeyi temsil ettiğini belirtti.

Aydın yaptığı yazılı açıklamada, olağanüstü tüzük kurultayı için büyük oranda imza vermiş Denizli, Uşak, Aksaray ve Kilis MHP il teşkilatlarıyla Aksaray merkez ilçe teşkilatının kapatılması ve ayrıca disiplin sürecinin başlatılmasının, MHP ve ülkücü harekete gönül verenleri üzdüğünü vurguladı.

Ülkücü iradenin, olağanüstü kurultay için imza veren, vermeyen ayrımı gözetmeksizin bir bütün olduğunu belirten Aydın, "İmza veren, her biri MHP ve ülkücü hareket içinde önemli görevler üstlenmiş delege arkadaşlarımız da en az imza vermeyenler kadar, davalarına bağlıdır ve imza vermeyen arkadaşlarımız kadar ülkücü iradeyi temsil etmektedir. Dolayısıyla hiçbir ülkücü kardeşimizin oyu ve tercihi diğerinden üstün değildir" değerlendirmesinde bulundu.

Aydın, ülküdaşlık hukuku, dava şuuru ve demokratik nizamda aklıselimle hareket edilerek, bu sürecin partiye zarar verilmeden atlatılmasının bütün ülküdaşların ortak temennisi olduğunu bildirdi.

"MHP ve ülkücü hareket bizim için geçici bir heves değil, ilk ve son durağımızdır, bizim baba ocağımız, ana kucağımız ve canımızdan aziz bildiğimiz vatanımızdır, bizim kara sevdamızdır. MHP ve ülkücü hareketin birliği, bütünlüğü ve başarısı için bugüne kadar elimizden gelen mücadeleyi, gayreti ve çabayı ortaya koyduk, bundan sonra da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğimizden hiçbir ülküdaşımızın kuşkusu olmamalıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Koray Aydın Denizli Aksaray Uşak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yakında barajı da geçemeyiz:

Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, 18 yıllık MHP liderliğinde 13 seçim kaybetmiş hala konuşuyor. Memleketi Osmaniye''de birinci parti olamamış Türkiye''yi yönetmeye kalkıyor. Ülkücü camianın önemli isimlerini partiden uzaklaştırıp hain ilan ediyor. Oysa en büyük hain, ülkücüleri küstüren, partiyi bitme noktasına getiren kendisidir. Sen ülkücüysen biz değiliz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title